Klant sinds 2014 / Handel

M. Biemans Transport is specialist in volumetransport.  Biemans werkt met een uitgekiende bedrijfsfilosofie die wordt gekenmerkt door een onafhankelijke, flexibele en klantgerichte manier van werken.

Biemans profileert zich meer en meer als adviseur en regisseur in de logistieke dienstverlening en heeft in korte tijd een sterke groei doorgemaakt. Er wordt niet alleen voortdurend geïnvesteerd in materieel, maar ook in de kennis en kunde van het personeel.

M. Biemans Transport BV beschikt over een uitgebreide vloot walkingfloors. Diverse containercombinaties met volumecontainers behoren ook tot het wagenpark. Het vervoeren van diverse afvalstoffen behoort tot haar primaire taken.  Eveneens beschikt Biemans over enkele kippers die met name voor het transport van secundaire bouwstoffen ingezet kunnen worden.

Door gebruik te maken van diverse professionele charters en een groot netwerk van ervaren collega-transporteurs kunnen we nagenoeg altijd aan iedere transportaanvraag voldoen.

TIMOCOM is dan ook een onmisbare schakel in het geheel. Door gebruik te maken van TIMOCOM kunnen we nagenoeg te allen tijde aan de vraag van onze klanten voldoen. Voor het verhogen van de beladingsgraad is TIMOCOM hierbij voor ons een zeer doeltreffend hulpmiddel.John van Ass

M. Biemans Transport BV - Deurne
top

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt. Lees meer