TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

Jubileumjaar is aanleiding voor tussenbalans

Düsseldorf, 28 juni 2007 – TimoCom Soft- und Hardware GmbH kijkt terug op 10 succesvolle jaren! In dit tijdsbestek heeft het bedrijf zich in sneltreinvaart van een startende tot een middelgrote onderneming ontwikkeld. Ook de toekomst van TimoCom ziet er veelbelovend uit: De nieuwe online-versie van de vracht- en laadruimtebeurs TimoCom TRUCK & CARGO® is de marktleider in Europa! Bovendien laten de nieuw geïntroduceerde features en producten zien dat de innovatieve power van dit bedrijf ononderbroken is.

Met een volle truck heen, maar leeg terug. De absolute nachtmerrie van elke planner! Want lege kilometers zijn duur, nutteloos en onnodig schadelijk voor het milieu! Om het niet zover te laten komen, sloten zich ervaren IT-specialisten en transporteurs met jarenlange branche expertise, in 1997 samen om een flitsend idee in de praktijk te brengen. De ontwikkeling van een software systeem waarmee een perfecte balans tussen vracht- en laadruimteaanbod geen wens maar waarheid was. Zo ontstond TimoCom TRUCK & CARGO® - inmiddels uitgegroeid tot Europeesche marktleider onder de vracht- en laadruimtebeurzen!

De marktintroductie van TimoCom TRUCK & CARGO® was vanaf het eerste begin een imponerende successtory! Tien jaar na dato telt de onderneming 148 medewerkers en bedraagt de omzet (2006) 23,3 miljoen Euro! Momenteel gebruiken meer dan 67.000 users uit 44 Europese landen dit handige tool ter optimalisatie van hun transport- en distributieplanning en worden dagelijks tot maar liefst 172.000 actuele vracht- en laadruimteaanbiedingen in het systeem ingevoerd – Tendens stijgend!

Jens Thierman, directeur van TimoCom Soft- und Hardware GmbH benadrukt: „Dit jubileum laat zien dat onze strategie; bij alles wat we ondernemen onze klanten centraal te stellen, de juiste is gebleken. Bovendien hebben we een open oor voor suggesties en aanbevelingen van onze gebruikers! Daaruit resulteren oplossingen die exact op hun individuele behoeften zijn toegesneden, waardoor aanwezige capaciteiten sneller en efficiënter gebruikt kunnen worden."

Als marktleider is TimoCom uit de transport- en distributie wereld niet meer weg te denken. Nu Europa steeds verder aaneengroeit neemt ook het verkeersaanbod toe en daarmee ook het belang van moderne transport-technologieën! TimoCom zal op dit gebied ook in de toekomst een richting aanwijzende rol blijven spelen en haar voorsprong op de concurrentie verder uitbouwen. Jens Thiermann: „We zijn continu in beweging en inmiddels zo ideaal in de markt gepositioneerd dat we in staat zijn de koers van ons groeibeleid met succes voort te zetten.“

Perscontact

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Het transportlexicon – antwoorden rondom het thema transport

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.