TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

Lezers van de uitgeverij ETM kiezen TimoCom tot het „Beste merk“ 2011!

TimoCom voor de derde keer eerste keus.

TIMOCOM Persberichten – Actueel geïnformeerd

Lezers van de uitgeverij ETM kiezen TimoCom tot het „Beste merk“ 2011!

Düsseldorf, 01-06-2011 – Voor de derde keer op rij is TimoCom er in geslaagd, de titel "Beste Merk" te verdedigen. De lezers van de uitgeverij ETM hebben besloten: Met de vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo® is de Düsseldorfse onderneming ook in 2011 „Beste vrachtbeurs“. Maar in plaats van op de lauweren van het Europese marktleiderschap te rusten, is innovatie de spil waarom zich alles bij de IT-Dienstverlener draait.


Het is een bijzondere eer om voor de derde keer op rij als nummer 1 te worden gekozen. Er is een behoorlijke hoeveelheid werk en inzet voor nodig geweest, om deze positie te behouden. De IT-dienstverlener uit Düsseldorf heeft het kunstje opnieuw geklaard en mocht op 31 mei wederom de Award "Beste merk 2011" in de categorie "Beste vrachtenbeurs" mee naar huis nemen. De lezerskring van de uitgeverij ETM, bestaande uit de abonnees van lastauto omnibus, trans aktuell en FERNFAHRER, heeft zich opnieuw voor TimoCom en haar internationale vrachtbeurs TC Truck&Cargo® uitgesproken.


De Award erkent de inzet op het gebied van de ontwikkeling van producten en diensten die het dagelijkse werk van alle bedrijven, die bij transport betrokken zijn, vereenvoudigen en productiever maken. In het afgelopen jaar heeft Timo-Com flink geïnvesteerd in productinnovatie en diensten. Naast de speciale hotline TimoCom Assist, waar experts van het bedrijf vragen rondom de producten en de transport business beantwoorden, werd tevens dit jaar het servicenummer „TimoCom to go“ geïntroduceerd. Via dit nummer kunnen klanten zich onderweg via hun mobiele telefoon over actuele vracht- en laadruimteaanbiedingen in de nabije omgeving informeren. In april 2011 werd voor het eerst in de ondernemingsgeschiedenis de grens van 400.000 vracht- en laadruimteaanbiedingen doorbroken! Voor uitstekende cijfers zorgde ook de in heel Europa actieve incassoservice TC CashCare. Meer dan 85% van alle in behandeling genomen incasso-opdrachten kon in 2010 met succes worden afgerond. Een extra meerwaarde die in de keuze van de in totaal 7.696 lezers ook een rol gespeeld mag hebben.


Voor TimoCom betekent deze representatieve opinie een echt bewijs van ver-trouwen. Marcel Frings, chief representative van TimoCom, nam de trofee tijdens de prijsuitreiking in het Perkins Park in Stuttgart namens de meer dan 300 medewerkers in ontvangst: „Wij zien deze prijs als bevestiging voor het werk en de ontwikkeling met name in de afgelopen 3 jaar. Wij willen meer zijn dan een vrachtenbeurs. De prijs bewijst, dat men ons als transportnetwerk en uitbestedingsplatform ziet, benut en waardeert. Wij danken alle lezers voor het getoonde vertrouwen. Dit positieve resultaat en imago hebben we in het bijzonder aan ons hoog gemotiveerde team te danken".


TimoCom blijft erop gefocust haar klanten te verzekeren van een hoge kwali-teitsstandaard. Daarom wordt er continu gewerkt aan de verdere optimalisering en afstemming van de programma's op de behoeften van de gebruikers. Processen binnen de systemen worden bijvoorbeeld noch efficiënter gemaakt of aanvullende handige kleine hulptools worden ontwikkeld.

Perscontact

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.