TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

Samen optrekken levert wat op

Dachser continueert succesvolle samenwerking met TimoCom

TIMOCOM Persberichten – Actueel geïnformeerd

TimoCom flags

Düsseldorf, 21-07-2011. Logistiek dienstverlener Dachser GmbH & Co. KG en TimoCom Soft- und Hardware GmbH, provider van de marktleidende Europese vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo®, hebben besloten hun samenwerking voort te zetten. Zo werd het gebruik van het online-aanbestedingsplatform TC eBid® met twee jaar verlengd. De samenwerking bij de vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo® is eveneens regulier verlengd.


Het in 1930 opgerichte Dachser GmbH & Co. KG is een sterk, in heel Europa opererend netwerk met 163 eigen vestigingen en 3.822 dagelijkse lijnen, wat het bedrijf uit Kempten tot een van Europa's leidende logistieke dienstverleners maakt. Prominent vertegenwoordigd in het activiteitenpakket zijn de businessvelden European Logistics, Air & Sea Logistics en Food Logistics. Vanuit dit operationele kader wil men bij Dachser de samenwerking met TimoCom ook in de toekomst continueren. De benutting van het webgebaseerde transport-aanbestedingplatform TC eBid® is bijvoorbeeld tot 2013 verlengd.


TimoCom producten zorgen voor meer efficiency en meer rendement
De gezamenlijke activiteiten zijn van voordeel voor de bij het transport betrokken ondernemingen, maar ook voor de logistiekers van Dachser. Deze vinden in TC eBid® bijvoorbeeld snel en betrouwbaar nieuwe of potentiële businesspartners uit heel Europa. Bovendien verschaft het online-transportregister TC Profile® europawijd toegang tot 30.000 actieve transport- en logistiekdienstverleners.


Langjarige partnership
Dachser is reeds vanaf het allereerste begin een klant van de vracht- en laadruimtebeurs TimoCom. Dachser gebruikt TC eBid® op tal van locaties binnen Europa. Chief Representative Marcel Frings is verheugd dat deze „big player“ op TimoCom blijft bouwen en vertrouwen: „Wij willen deze samenwerking gestaag verder uitbouwen om de kansen die zich aanbieden optimaal te kunnen benutten. De samenwerking met Dachser is precies zoals de samenwerking moet zijn, een win-win situatie voor beide bedrijven.“

Perscontact

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.