TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

Transcamion scheepvaartagentuur start samenwerking met TimoCom

Düsseldorf, 2010-08-12. Transcamion, een van de grootste bemiddelaars van truck-ferryboekingen in Europa en TimoCom Soft- und Hardware GmbH, provider van Europa's marktleidende vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo® en het online aanbestedingsplatform TC eBid®willen in de toekomst nauw gaan samenwerken.

Beide dienstverleners die werkzaam zijn voor alle bij vervoer en transport betrokken ondernemingen, zijn een samenwerking aangegaan waarvan nu al vaststaat wie daar vooral de vruchten van gaat plukken; hun klanten. Beoogd wordt, de samenwerking gestaag uit te breiden, zodat zich aandienende kansen en mogelijkheden ten volle benut kunnen worden.

Met als doel: meer service voor de klanten
De in 1977 opgerichte scheepvaartagentuur is gespecialiseerd in ferryboekingen voor de transportbranche. Met ruim 150.000 veerpassages voor trucks per jaar is Transcamion Schifffahrtsagentur GmbH een van de grootste aanbieders van vracht-ferryboekingen in Europa. Door de rechtstreekse samenwerking met 150 veerdienstmaatschappijen beschikt Transcamion over meer als 800 truck-ferryverbindingen in Scandinavië, de Baltische landen, Noordwest-Europa en het gehele Middellandse en Zwarte Zeegebied.
TimoCom Soft- und Hardware GmbH werd opgericht in 1997 en positioneert zich als IT-dienstverlener voor de gehele transportsector. In slechts enkele jaren is TimoCom uitgegroeid van een starter tot een gevestigde middelgrote onderneming. Met een groot team van internationale medewerkers presenteert TimoCom twee Europese aanbestedingsplatformen: De marktleidende vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo® en TC eBid®, het online platform voor transportaanbestedingen.

Meer informatie over TimoCom en Transcamion vindt u tevens op www.timocom.com of www.transcamion.com.

Perscontact

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Het transportlexicon – antwoorden rondom het thema transport

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.