TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

Corneel Geerts Transportgroup NV - Wijnegem

TIMOCOM-klant sinds 2011

Corneel Geerts Transportgroup staat voor betrouwbaarheid, zekerheid en flexibiliteit. Wij zijn als Corneel Geerts Transportgroup een van de leidinggevende logistieke dienstverleners in België.

Reeds meer dan 50 jaar zijn wij specialisten in het distribueren van goederen in gans Europa.

Als marktleider van L.T.L. zendingen in Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland en een van de specialisten op Scandinavie, UK, Zwitserland en Centraal Oost-Europa, de Balkanlanden en Turkije bieden wij een pro-actieve rapportering en info. Dit geeft topkwaliteit, klantgericht personeel en professionalisme aan onze klanten. Corneel Geerts Transportgroup is partner van Distri24 en de I.F.A. : twee leidinggevende organisaties in logistiek en fijnmazige distributie in Europa. Dankzij TIMOCOM kunnen wij de onbalans van de onstabiele markt van heden zo optimaal mogelijk stabiliseren. Door vrachten bij te zoeken, waar onze vrachtwagens met onvoldoende retourladingen leegkomen.Marc Geerts

Het transportlexicon – antwoorden rondom het thema transport

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.