TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

Jan van Dam Machine Transport BV - Oudewater (Utrecht)

TIMOCOM-klant sinds 2003

Jan van Dam Machine Transport BV heeft zich gespecialiseerd in het machinetransport, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Wij denken met u mee, bepalen met u de juiste aanpak, beoordelen eventueel de locatie ter plaatse en treden op als regisseur tijdens de uitvoering van de opdracht.

Wij werken voor bedrijven in verschillende branches zoals food, staal, industrie, techniek, jachtbouw en civiel. Klanten die eenmaal met Jan van Dam Machine Transport samenwerken, zijn zó tevreden dat ze jarenlang vaste klant blijven. En langdurige relaties met tevreden klanten vinden wij heel belangrijk. Klanten kiezen voor ons vanwege de zekerheid en de betrouwbaarheid dat de opdracht compleet en kwalitatief goed wordt uitgevoerd. Jan van Dam Machine Transport onderscheidt zich in expertise en knowhow, het gespecialiseerde materieel, de gekwalificeerde en ervaren medewerkers en het ontzorgen van de klant met een compleet pakket.Bas van Dam

Het transportlexicon – antwoorden rondom het thema transport

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.