TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

La Martiniquaise Groupe

Gezocht en gevonden

Dankzij TC eBid®, het online-platform voor aanbestedingen in heel Europa, zijn beide bedrijven een samenwerking aangegaan, die wederzijds flinke voordelen oplevert. Aanvankelijk wilde La Martiniquaise TC eBid® enkel uittesten. De sterkedrankproducent was voor een aantal speciale vertrek/bestemmings-combinaties via het platform op zoek naar nieuwe partners met specifieke kenmerken. Met TC eBid® was dat geen enkel probleem: Verladers kunnen voorafgaand aan de aanbesteding hun wensen en behoeften gericht kenbaar maken aan de vrachtvervoerders en zo stukken efficiënter geschikte partners vinden. Hinterland voldeed aan het gevraagde profiel en deed een gratis bod. Een voltreffer voor beide kanten, want inmiddels heeft zich een samenwerking ontwikkeld die veel verder reikt dan de betreffende opdracht.


TIMOCOM - TC eBid® - Referenties: La Martiniquaise Groupe La Martiniquaise was op zoek naar een snelle en efficiënte tool die moeiteloos moest kunnen worden bediend... en TC eBid® wist iedereen meteen al bij de eerste test volledig te overtuigen.

„TC eBid® nodigt uitsluitend vrachtvervoerders tot inschrijving op onze aanbestedingen uit, die van te voren zorgvuldig op basis van onze wensen en behoeften zijn geselecteerd. Op die manier krijgen wij een geoptimaliseerde lijst met alle geschikte vervoerders en aanbiedingen. Het vinden van betrouwbare vervoerders die optimaal kunnen voldoen aan de eisen en wensen van de verladers, vereist een specifieke know-how. En dat is niet echt ons "pakkie-an'', maar wel bij uitstek TIMOCOMs specialiteit!" (Mevrouw Lyet, hoofd Inkoop bij La Martiniquaise).

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.