TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.

MR Expeditie bv - Buggenum

TIMOCOM-klant sinds 2001 / TIMOCOM ID: 010927

MR Expeditie bv is door de jaren heen gegroeid tot een uitstekende expediteur. Het grote netwerk aan transporteurs wordt steeds aangevuld met nieuwe partners die wij via Timocom mogen begroeten. TIMOCOM is voor ons een uitstekende partner, onmisbaar voor goede en snelle communicatie.

Ons ladingaanbod binnen West en Oost-Europa verlangt een snelle en op maat gesneden afwerking vanuit en naar alle Europese landen, maar ook tussen de Europese landen. Dagelijks bieden wij van onze vaste klanten vele vlotte ladingen (ook coilladingen) aan, met name van/naar de landen Nederland, België en Duitsland.

MR Expeditie bv is specialist op gebied van vervoerstromen van papier, hout, staal, etc. Er is ook steeds behoefte aan uitbreiding van coiltrailers. Ook logistieke oplossingen met vaste trajecten en vaste laaddagen zijn speerpunten, ook voor coiltrailers.

Wij zijn voortdurend op zoek naar goede en betrouwbare (vaste) transportpartners.

MR Expeditie bv, member of Rooskens Group
Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.