TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.


TIMOCOM Mobil

App voor tablets en smartphones. Heel TIMOCOM mobiel benutten

Het grootste vervoersplatform van Europa kunt u nu altijd en overal bij u hebben! Dat gaat heel eenvoudig: Download de TIMOCOM transportbarometer-app – deze vormt uw mobiele toegang tot alle geboekte producten van TIMOCOM! Het maakt niet uit, of het om de transportbeurs, het aanbestedingsplatform, de opslagbeurs of het transportregister gaat – met deze app kunt u ook onderweg op uw TIMOCOM account inloggen en waar u ook bent optimaal plannen.

AppStores QR-Code

Uw voordelen

Volledige toegang tot uw TIMOCOM account, ook als u onderweg bent
Onmiddellijk op business kansen inspelen, op elk moment
In heel Europa mobiel vrachtlading vinden en laadruimte aanbieden
Dankzij GPS-voertuigtracering altijd precies weten waar uw voertuigen zich bevinden, waar u ook bent
Aan aanbestedingen voor transportopdrachten deelnemen, wanneer u maar wilt
Flexibel opslagruimte aanbieden en snel vrije opslagruimte vinden
Mobiel netwerken dankzij de ondernemingsprofielen voor transport en logistiek in TC Profile®

Altijd en overal actief aanwezig op de markt

Heel TIMOCOM mobiel benutten - Transportbarometer-app

De mobiele TIMOCOM toegang is in de transportbarometer-app geïntegreerd. Daardoor beschikt u permanent over alle informatie, ook de actuele marktgegevens van de wegtransportbranche. Dat praat een stuk gemakkelijker bij prijsonderhandelingen op locatie. Met TIMOCOM Mobil bent u altijd en overal volledig inzetbaar – de volgende business kans ligt in uw hand, slechts één klik van uw vandaan.

*Voor het gebruik van een mobiel eindtoestel moet een vaste pc zijn geregistreerd. Voor elk extra eindtoestel is een extra TIMOCOM account vereist.

De TIMOCOM transportbarometer

De transportbarometer geeft weer wat de actuele aanbodsituatie van vracht- en laadruimte op de Europese weg- en transportmarkt is. En geeft zodoende een actueel beeld van de Europese transport- en logistiekbusiness. Met de transportbarometer kunnen planners vanuit kantoor inschatten, hoe de vracht- en laadruimtesituatie er in andere landen momenteel uitziet. Daardoor kunnen bedrijven beter op prijsschommelingen reageren en hun planning in totaliteit beter coördineren. Dankzij het hoge informatiegehalte is de transportbarometer een perfecte marktprijsberekeningstool.

TIMOCOM transportbarometer - Het praktische instrument voor meer inzicht en transparantie

Hoe de gegevens tot stand komen

Als marktleider onder de Europese vracht- en laadruimtebeurzen beschikt TIMOCOM van seconde tot seconde over uitgebreide gegevens. De 750.000 vracht- en laadruimteaanbiedingen die elke dag op TC Truck&Cargo® worden geplaatst door meer dan 127.000 gebruikers, worden voor de transportbarometer geanalyseerd en bijna in real time gevisualiseerd.

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.