TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.
Als u tevreden bent, zijn wij dat ook

Als u tevreden bent, zijn wij dat ook

Wij bieden medewerkers de mogelijkheid om in een groeiende onderneming een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het bedrijf en daarmee ook grote stappen te maken in hun eigen ontwikkeling. Betrokkenheid, motivatie en inzet belonen wij met waardering en kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien zijn we een betrouwbare werkgever. We bieden een omgeving waarin een feedback- en foutencultuur wordt benut om steeds beter te worden. We benadrukken graag onze positieve en veelzijdige werksfeer: verschillende culturen, afkomsten en werkervaring leiden tot een gevarieerd mozaïek van standpunten, die uitstekend in harmonie zijn.

Positief bedrijfsklimaat

Wij werken dagelijks aan een omgeving waarin iedere medewerker graag naar zijn werk gaat, zich prettig voelt en zichzelf kan ontwikkelen.

Verdere ontwikkeling

Talenten moeten gestimuleerd worden. Daarom hechten we op elke afdeling zeer veel waarde aan persoonlijke en professionele scholingsmaatregelen door middel van coaching, seminars van een dag of een week, of een volledige opleiding.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden

Wij denken nu al aan de toekomst en ondersteunen u met spaarregelingen en een bijdrage aan het bedrijfspensioen. Daarnaast bieden we een energiekostenbijdrage, een 13e maand en talrijke kortingen op gerenommeerde producten en diensten.

Work-life-balance

Zijn variabele werktijden, thuiswerken en onderweg werken verenigbaar met de bedrijfsvoorwaarden? Dan heeft u de mogelijkheid om uw werkdag af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Gezondheidsbevordering

Wij organiseren uiteenlopende gezondheidsacties en after-work-evenementen, omdat wij de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers erg belangrijk vinden‐ zo bieden we voor ieder wat wils.

Moderne kantoorinrichting

Onderweg, plaatsonafhankelijk en druk bezig met uw eigen laptop ‐ of misschien wel uw bedrijfstelefoon‐ zo mist u nooit belangrijk nieuws.

Interne events

Wij hebben veel onderling contact en vieren het succes van ons bedrijf in een ontspannen sfeer, bijvoorbeeld bij TIMOCOM BarCamp, het Oktoberfest, het Carnavalsfeest en het jaarlijkse zomerfeest.

Gratis parkeerplaatsen

U hoeft nooit lang te zoeken naar een parkeerplaats, want u kunt uw auto comfortabel op het parkeerterrein van het bedrijf parkeren.

Interne kantine

Een breed scala van verse gerechten, een prettige sfeer en een uitnodigend dakterras‐ zo ziet een normale middagpauze eruit in 'Timo's eetkamer'.

Flatrate voor dranken

Drink dagelijks zoveel water als u wilt. Dat geldt natuurlijk ook voor alle koffie- en theeliefhebbers, die altijd bij een van de talrijke machines terecht kunnen.

Bedrijfsticket met korting

Bus- en treinreizigers opgelet: er geldt een bedrijfskorting op de reguliere ticketprijs, zodat u comfortabel en voordelig kunt reizen.

Ontspanningsmogelijkheden

Vrolijke Fatboys, moderne brainstormhoeken en het nabijgelegen Neandertal nodigt uit tot ontspanning. Tijdens het relaxen op één van deze plekken zijn een aantal van de beste ideeën ontstaan.

En nu bent u aan de beurt

Kijk zelf hoe de medewerkers bij TIMOCOM met elkaar omgaan:

Aanbevolen door Duitse werknemers

Topbedrijf

Lees hoe TIMOCOM het er in Duitsland als werkgever heeft afgebracht.

kununu-TOP-Company-Arbeitgeber-Gütesiegel
kununu – OPEN Company – Arbeitgeber-Gütesiegel

Fair Company

Wij zijn een Fair Company, omdat...

Wij zijn een FairCompany

... wij het werk van onze medewerkers in overeenstemming met de prestaties vergoeden, bevorderen en waarderen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat ook stagiairs en werkstudenten eigen taken krijgen en dat zij de kans krijgen om een vast contract te bemachtigen. De creativiteit van alle medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij als een door de eigenaren gerunde onderneming veel aandacht en waardering voor ideeën. Een evenwichtige work-life-balance wordt o.a. door middel van flexibele werktijden en de beperking van overuren actief bevorderd.

Evenementenoverzicht

Wilt u ons beter leren kennen? Dat is altijd goed natuurlijk. Bij TIMOCOM zijn we een groot fan van directe, persoonlijke gesprekken in een gezellige sfeer.
Daarom kijken we ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten op de volgende evenementen.

Evenement Periode Plaats Soort
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Event

TIMOCOM op het Social Web

Facebook Logo
Instagram-logo
LinkedIn-logo
Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.