TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.
Maak na je eindexamen een optimale start

Maak na je eindexamen een optimale start

Voor scholieren

Vanuit de schoolbanken naar het beroepsleven. Wij begeleiden je op de spannende weg naar de beroepswereld en zorgen ervoor dat jij alle vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden opdoet die je nodig hebt voor je opleiding. Bovendien is het voor ons zeer belangrijk dat jij je altijd prettig voelt en je verder kunt ontwikkelen. Je begeleider en je mentor staan dan ook altijd voor je klaar en je kunt je vanaf het begin al nuttig maken en het team ondersteunen.

Hier vind je onze vrije leerlingplekken. Neem meteen een kijkje. Als we op dit moment geen vacatures voor een leerlingplek hebben, geldt uiteraard: we stellen initiatief altijd op prijs!

Vacatures voor leerlingen Open sollicitatie

Jouw ontwikkelings­mogelijkheden

Succesverhaal: Van leerling tot vaste medewerker als software developer

Succesverhaal: Van leerling tot vaste medewerker als software developer

Marcel Norres heeft zijn verkorte opleiding tot softwareontwikkelaar bij ons gehaald. Daarnaast volgt hij momenteel de veelgevraagde Bachelor of Science in bedrijfsinformatica – terwijl hij als software developer op onze IT-afdeling werkzaam is. "Je bent nooit uitgeleerd. Daarom was het voor mij belangrijk om me na mijn opleiding verder te blijven ontwikkelen. Ik ben erg blij met de persoonlijke en financiële ondersteuning van TIMOCOM."

Voor studenten, werkstudenten en stagiairs

Je bent bezig met een opleiding en bent op zoek naar extra praktijkervaring of je hebt je opleiding net afgerond? Solliciteer dan bij ons. Wij zijn op zoek naar persoonlijkheden en daar heb je niet altijd jaren werkervaring voor nodig. Bij ons kun je een interessante uitdaging aan je cv toevoegen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te groeien!

Wij zijn op zoek naar afgestudeerden van de volgende studierichtingen of een vergelijkbare opleiding in softwareontwikkeling:

  • Studie informatica of bedrijfsinformatica
  • Studie wiskunde
  • Studie economie / economische wetenschappen (bijvoorbeeld met als hoofdvak financieel, personeels- of evenementmanagement)

Als voor een bepaalde vacature een andere studierichting of een speciale kwalificatie gewenst is, dan lees je dit bij onze huidige vacatures.

Als we op dit moment geen vacatures voor een stage of werkstudentenplek hebben, geldt uiteraard: we stellen initiatief altijd zeer op prijs!

Vacatures voor studenten Open sollicitatie

Jouw ontwikkelings­mogelijkheden

Succesverhaal: Van stagiaire tot projectmanager

Succesverhaal: Van stagiaire tot projectmanager

Jana Schmilewski is na haar bachelor economische wetenschappen als stagiaire bij ons begonnen. Momenteel heeft ze een vaste baan als projectmanager marketing en volgt ze daarnaast haar master of science in marketing & communication. De inhoud van haar opleiding kan ze bij ons direct in de praktijk brengen. "Mijn opleiding heeft me erg geholpen bij mijn start op de arbeidsmarkt. Na mijn stage wist ik zeker dat ik bij TIMOCOM wilde blijven en mijn master er graag naast wilde doen. Ik ben erg blij met de persoonlijke en professionele ondersteuning van mijn werkgever."

Jouw ontwikkelings­mogelijkheden

IHK-Magazin 11-2016 over TIMOCOM (samenvatting)

Wij doen veel voor onze collega's – en dat wordt ook buiten de onderneming opgemerkt. Zo heeft het IHK-Magazin onder het motto "Een aantrekkelijke werkgever speelt in op de behoeften van de medewerkers" een artikel geschreven over de ontwikkelingsmogelijkheden bij TIMOCOM en de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers. Jana, Vanessa, Marcel en Stefan zijn slechts vier van onze succesvolle voorbeelden. Ben je geïnteresseerd? Begin dan je carrière bij ons en solliciteer nu!

Artikel downloaden (PDF, 530 kB)

Aanbevolen door Duitse werknemers

Topbedrijf

Lees hoe TIMOCOM in Duitsland als werkgever

kununu-TOP-Company-Arbeitgeber-Gütesiegel
kununu – OPEN Company – Arbeitgeber-Gütesiegel

Fair Company

Wij zijn een Fair Company, omdat...

Wij zijn een FairCompany

... wij het werk van onze medewerkers in overeenstemming met de prestaties vergoeden, bevorderen en waarderen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat ook stagiairs en werkstudenten eigen taken krijgen en dat zij de kans krijgen om een vast contract te bemachtigen. De creativiteit van alle medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij als een door de eigenaren gerunde onderneming veel aandacht en waardering voor ideeën. Een evenwichtige work-life-balance wordt o.a. door middel van flexibele werktijden en de beperking van overuren actief bevorderd.

Evenementenoverzicht

Wilt u ons beter leren kennen? Dat is altijd goed natuurlijk. Bij TIMOCOM zijn we een groot fan van directe, persoonlijke gesprekken in een gezellige sfeer.
Daarom kijken we ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten op de volgende evenementen.

Evenement Periode Plaats Soort
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Event

Het transportlexicon – antwoorden rondom het thema transport

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.