TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.
"We beveiligen technisch rond om goed af!"

Marco Haack

Director IT Infrastructure & Services

Marco Haack – Director IT Infrastructure & Services, TIMOCOM

Een van onze sterke punten zijn: De technische veiligheid

Het veiligheidsnet van TIMOCOM betekent ook consequente investeringen in de modernste IBM- en Oracle-technologie. Als TIMOCOM klant krijgt u hiermee toegang tot een hightech platform van absolute topklasse die daarvoor zorgt dat u snel en veilig kan werken.

Met TIMOCOM ervaart u geen slechte verrassingen: Onze datacenters staan op twee locaties op het hoogste niveau van veiligheid, die ervoor zorgen dat u de hele dag werken kan. Dankzij de volledige back-up systemen hebben onze servers ook bij een ramp een optimale toegankelijkheid, zodat u met het TIMOCOM transportplatform op de gebruikelijke kwaliteit verder kan draaien.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om! Daarom heeft TIMOCOM het kwaliteitslabel „Hosted in Germany“: "Dit kwaliteitslabel laat aan onze gebruikers zien dat hun gegevens in Duitsland gehost word. Daarmede zijn ze onderworpen aan de Duitse wetgeving - en vooral de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming, die beschouwd wordt als een van de strengste in Europa ", legt Marco Haack, directeur IT Infrastructure & Services uit.

Als ICT-specialist biedt TIMOCOM:

  • ISO/IEC 27001-keurmerk gecertificeerd en energiezuinige datacenters
  • Veilige dataoverdracht via een versleutelde SSL-verbinding
  • 24/7 monitoren en operating met eigen ICT-afdeling
  • Meervoudige redundante internetaansluiting
  • Uiterst krachtige firewall en meerlaagse antivirussystemen
  • Alle gegevens zijn „Hosted in Germany“
Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.