skip navigation
TIMOCOM ID 17369 / TIMOCOM-klant sinds 2002

"Je moet het juiste moment meteen benutten"

Ooit met Engeland werkenn

De oolog is voorbij. Honger. Warmte. Niets om te drinken. Heer Mattheeuws gebruikt onderdelen van oude militaire uitrusting om voertuigen te bouwen. Met paard en wagen gaat het transport te langzaam. Kolenhandel. Het transportbedrijf gaat van start. Denemarken. Spanje. Italië. Waarom ook niet Engeland? Een groot bedrijf oprichten. Grote doelen nastreven.

De droom Engeland is realiteit geworden

Jaren later. Een idee. Een doel. Land in Veurne. Eric Mattheeuws is de passie van zijn grootvader achterna gegaan. Hij werkt niet alleen met, maar ook in Engeland. De hoofdvestiging is in Veurne, België. Voor hem is zijn logistieke onderneming al lang geen droom meer.

Het uitzicht vanuit kantoor: in een omtrek van een kilometer zie je installaties van Mattheeuws Eric Transport. Planning. Tol. Accountbeheer. Digitale processen. 20 jaar lang. Warehousing. LNG-tankstations. Een eigen truckstop. Het bedrijf blijft elk jaar groeien.

Transparantie en eerlijkheid zijn de waarden die centraal staan bij Mattheeuws Eric Transport. Een netwerk van partners uit de logistiek. Eerlijke prijzen. Bij problemen met betalingen ook zaken digitaal kunnen regelen. Door de grote afstanden van tegenwoordig is dat een must.

Wat het geheim van een groeiende onderneming is en hoe alles is begonnen, vertelt Eric Mattheeuws in zijn pioniersverhaal.

top