skip navigation
TIMOCOM-klant sinds 2008 / Vervoerder

De voordelen van TIMOCOM spreken uiteraard voor zicht. De vereenvoudigde zoektocht naar complementaire vrachten binnen onze trafieken is de beste vooruitgang voor ons. De sterk verbeterde toegang tot de markt van vraag en aanbod sluit daarop aan. De eenvoudige werkingsprocedure en vooral het ruime aanbod en de ruime vraag zijn absoluut top.

MTL bvba is reeds sinds 1960 actief in transport & logistiek. Onze uitgebreide kennis, solide financiële basis en familiaal karakter geven vanzelfsprekende voordelen voor onze klanten.

Dankzij onze vloot van circa zeventig voertuigen en onze erg brede kennis van het nationale en internationale wegvervoer garanderen wij hoogstaand en vooral veilig transport van zowel volle ladingen als deelpartijen. MTL bvba transporteert voornamelijk staal & bouwproducten. Desalniettemin zijn wij ook actief in het vervoer van Just In Time ladingen en andere gevoelige goederen.

De transporten van MTL bvba concentreren zich hoofdzakelijk binnen West-Europa met uitlopers richting Italië, Spanje, Polen, Tsjechië, etc. Kwaliteit, dienstverlening en flexibiliteit staan dan ook, samen met de veilige uitvoering, hoog aangeschreven.
 
Wij zijn voortdurend op zoek naar partners die eenzelfde opvatting hebben over deze aspecten van veiligheid & kwaliteit.Thomas Kauffmann

Multimodal Transports & Logistics - Gingelom
top