skip navigation
TIMOCOM ID 17499 / TIMOCOM-klant sinds 2002

"De crisis biedt tegelijkertijd ook kansen"

Crisis. Verlies. Opgeven.

Hoop is ver te zoeken. De economische crisis kost België tussen 2009 en 2013 veel geld. Ook particuliere huishoudens worden getroffen. Angst. Verlies. Maar ook trots. Wie toch moed heeft verzameld, is de juiste weg ingeslagen. Dat geldt ook voor de transportbranche.

Kansen. Winnen. Verdergaan.

TIMOCOM Reference: ULEX

Op de snelweg rijdt al voor de tweede keer een vrachtwagen met het opschrift "ULEX" voorbij. België. Het centrum van Europa. Hier komen Duitsland, de Benelux-landen en Frankrijk samen. Een gunstig gelegen vestiging m.b.t. verkeersvoorzieningen. Midden in Eupen. Het transportbedrijf ULEX is hier gevestigd.

Roger Müller is sinds 2009 bedrijfsleider. Van onbekend naar bekend. Van crisis naar kansen. Meerdere vrachtwagens staan op het erf om te laden en lossen. Lengtegoederen. Stukgoederen. Zwaar transport. Bijzonder transport. Express. Een groot wagenpark. Een eigen expeditieafdeling in het gebouw.

Zonder de ongekende motivatie van de medewerkers zou ULEX nog steeds onbekend zijn. Als niet iedereen achter het bedrijf had gestaan, hadden ze deze prestaties nooit bereikt. GPS, Tracking, Mail en Messenger in plaats van post. Roger Müller zou het niet meer anders willen. Hij vertelt vol passie over zijn ondernemingsverhaal als pionier.

top