TIMOCOM Augmented Logistics

De nieuwe merkidentiteit van TimoCom

De logistiekbranche verandert. En TIMOCOM ook. We hebben een nieuwe visie en missie voor onze toekomst en die van de branche. Deze nieuwe strategische boodschap moet zich weerspiegelen in onze nieuwe verschijningsvorm.

Wat wilt u graag weten?

Het logo, de claim en de benaming 'transportplatform' veranderen. Onze kenmerkende blauwe kleur blijft.
De logistiek verandert en TIMOCOM zelf ook. Wij verbinden opdrachtgevers en opdrachtnemers, machines en systemen, data en meerwaarden. Wij ondersteunen de processen van onze klanten, van de voorbereiding tot de voltooiing. Wij communiceren voor en met onze gebruikers, zodat we ons voortdurend kunnen blijven verbeteren. Dat alles en meer weerspiegelt ons nieuwe TIMOCOM-logo.
Het nieuwe logo wordt vanaf onze verschijning op de IAA 2018 in Hannover op 20-09 ingevoerd. Daarna zal het even duren totdat we alles hebben gewijzigd. Het kan dus goed zijn dat u in deze periode hier en daar nog ons oude logo ziet.
Het is onze missie om de logistiek slim, veilig en eenvoudig te maken. Dat brengen we kort samengevat tot uitdrukking met onze claim 'Augmented Logistics'. Het Engelse woord 'augmented' betekent uitgebreid, verbeterd, versterkt en vergroot. Daarom past het perfect bij wat wij doen. Want iedere verdere ontwikkeling die TIMOCOM doet, maakt het dagelijks leven van onze gebruikers slimmer, veiliger en eenvoudiger. We breiden de mogelijkheden van onze klanten - en daarmee van de hele logistiek - uit en verbeteren ze om nog succesvoller te zijn. Kortom: Augmented Logistics is de uitbreiding van de logistiek met slimme, veilige en eenvoudige oplossingen voor de dagelijkse uitdagingen van de klanten van TIMOCOM.
Wij zijn er trots op dat onze klanten ook in de toekomst van alle voordelen van de grootste vrachtenbeurs van Europa kunnen profiteren. Tegelijkertijd is TIMOCOM al lang veel meer dan slechts een vrachtenbeurs of een platform waarbij de focus alleen op het transport ligt. TIMOCOM is de som van veel verschillende toepassingen, diensten en interfaces zoals een netwerk met meer dan 50.000 gekeurde ondernemingen. De afzonderlijke onderdelen zijn zodanig met elkaar verbonden, dat ze systematisch samenwerken. Daarom laten we dit nu ook uit onze communicatie blijken en zetten we de volgende logische stap. TIMOCOM is het eerste Smart Logistics System van Europa.
Nee. Er verandert niets in bestaande overeenkomsten en contracten. Ook de contactwijzen en uw toegang tot TIMOCOM blijven hetzelfde.
Ja. TimoCom Soft- und Hardware GmbH wordt gewijzigd naar TIMOCOM GmbH. De rechtsvorm blijft dus hetzelfde. Tegelijkertijd verandert ook het adres naar Timocom Platz 1 in 40699 Erkrath, Duitsland.

Is uw vraag hier niet beantwoord? Neem dan contact op met onze communicatieafdeling.

presse@timocom.com

top