skip navigation

Als je tevreden bent, zijn wij dat ook

Wij bieden medewerkers de mogelijkheid om in een groeiende onderneming een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het bedrijf en daarmee ook grote stappen te maken in hun eigen ontwikkeling. Betrokkenheid, motivatie en inzet belonen wij met waardering en kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien zijn we een betrouwbare werkgever. We bieden een omgeving waarin een feedback- en foutencultuur wordt benut om steeds beter te worden. We benadrukken graag onze positieve en veelzijdige werksfeer: verschillende culturen, afkomsten en werkervaring leiden tot een gevarieerd mozaïek van standpunten, die uitstekend in harmonie zijn.

Wij werken dagelijks aan een omgeving waarin iedere medewerker graag naar zijn werk gaat, zich prettig voelt en zichzelf kan ontwikkelen.

Talenten moeten gestimuleerd worden. Daarom hechten we op elke afdeling heel veel waarde aan persoonlijke en professionele bijscholingsprogramma's door middel van persoonlijke coaching, seminars van een dag of week of een volledige opleiding.

Wij denken nu al aan de toekomst en ondersteunen je met spaarregelingen en een bijdrage aan het bedrijfspensioen. Daarnaast bieden we een energiekostenbijdrage, een 13e maand en talrijke kortingen op gerenommeerde producten en diensten.

Zijn variabele werktijden, thuiswerken en onderweg werken verenigbaar met de bedrijfsvoorwaarden? Dan heb je de mogelijkheid om je werkdag af te stemmen op je eigen situatie.

We organiseren uiteenlopende gezondheidsacties en evenementen na het werk omdat wij de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers erg belangrijk vinden. Zo bieden we voor ieder wat wils.

Met je bedrijfslaptop en misschien wel een bedrijfstelefoon ben je altijd van alles op de hoogte, waar je ook bent. Bij ons op kantoor is de omgevingstemperatuur steeds aangenaam dankzij geothermische technologie.

We hebben veel onderling contact en vieren het succes van ons bedrijf in een ontspannen sfeer, bijvoorbeeld bij TIMOCOM BarCamp, het Oktoberfest, het carnavalsfeest en het jaarlijkse zomerfeest‐.

U hoeft nooit lang te zoeken naar een parkeerplaats, want je kunt je auto gewoon op het eigen parkeerterrein van het bedrijf parkeren.

Veel verschillende verse gerechten, een prettige sfeer en een uitnodigend dakterras: zo ziet een normale middagpauze in 'Timo's eetkamer' eruit.

Drink dagelijks zoveel water als je wilt. Dat geldt natuurlijk ook voor alle koffie- en theeliefhebbers, die altijd bij een van de talrijke machines terecht kunnen.

Bus- en treinreizigers opgelet: er geldt een bedrijfskorting op de reguliere ticketprijs, zodat je comfortabel en voordelig kunt reizen.

Vrolijke Fatboys, moderne brainstormhoeken en het nabijgelegen Neandertal nodigt uit tot ontspanning. Tijdens het relaxen op één van deze plekken zijn een aantal van de beste ideeën ontstaan.

Aanbevolen door Duitse werknemers

»Topbedrijf«

Hier kun je lezen hoe TIMOCOM het er als werkgever vanaf heeft gebracht.

Geïnteresseerd? Solliciteer nu en kom bij ons werken!

Nu online solliciteren

Heb je nog vragen? Ons HR-team helpt je graag verder:

+49 211 88 26 40 19

Evenementoverzicht

Wil je ons beter leren kennen? Dat is altijd goed natuurlijk. Bij TIMOCOM zijn we een groot fan van directe, persoonlijke gesprekken in een gezellige sfeer.

Daarom kijken we ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten bij de volgende evenementen.

Evenement Periode Plaats Soort

Onze volgende evenementen staan momenteel nog niet vast. Zodra deze zijn ingepland, stellen we je hiervan op de hoogte via ons evenementenoverzicht.

Je kunt ons echter altijd Je sollicitatie digitaal sturen – een open sollicitatie of reageren op onze vacatures. Wij kijken ernaar uit je persoonlijk te leren kennen!

TIMOCOM op het Social Web

Facebook-logo
top