skip navigation

Maak na je eindexamen een optimale start

Voor scholieren

Vanuit de schoolbanken naar het beroepsleven. Wij begeleiden je op de spannende weg naar de beroepswereld en zorgen ervoor dat jij alle vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden opdoet die je nodig hebt voor je opleiding. Bovendien is het voor ons zeer belangrijk dat jij je altijd prettig voelt en je verder kunt ontwikkelen. Je begeleider en je mentor staan dan ook altijd voor je klaar en je kunt je vanaf het begin al nuttig maken en het team ondersteunen.

Hier vind je onze vrije leerlingplekken. Neem meteen een kijkje. Als we op dit moment geen vacatures voor een leerlingplek hebben, geldt uiteraard: we stellen initiatief altijd op prijs!

Succesverhaal: van leerling tot vaste medewerker als software developer

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden

Succesverhaal: van leerling tot vaste medewerker als software developer

Marcel heeft zijn verkorte opleiding tot softwareontwikkelaar bij ons afgerond. Daarnaast volgt hij momenteel de veelgevraagde Bachelor of Science in bedrijfsinformatica - terwijl hij als software developer op onze IT-afdeling werkzaam is. "Je bent nooit uitgeleerd. Daarom was het voor mij belangrijk om me na mijn opleiding verder te blijven ontwikkelen. Ik ben erg blij met de persoonlijke en financiële ondersteuning van TIMOCOM."

Voor studenten, werkstudenten en stagiairs

Je bent bezig met een opleiding en bent op zoek naar extra praktijkervaring of je hebt je opleiding net afgerond? Solliciteer dan bij ons. Wij zijn op zoek naar persoonlijkheden en daar heb je niet altijd jaren werkervaring voor nodig. Bij ons kun je een interessante uitdaging aan je cv toevoegen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te groeien!

Wij zijn op zoek naar afgestudeerden van de volgende studierichtingen of een vergelijkbare opleiding in softwareontwikkeling:

  • Studie informatica of bedrijfsinformatica
  • Studie wiskunde
  • Studie economie / economische wetenschappen (bijvoorbeeld met als hoofdvak financieel, personeels- of evenementmanagement)

Als voor een bepaalde vacature een andere studierichting of een speciale kwalificatie gewenst is, dan lees je dit bij onze huidige vacatures.

Als we op dit moment geen vacatures voor een stage of werkstudentenplek hebben, geldt uiteraard: we stellen initiatief altijd zeer op prijs!

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden

Wij doen veel voor onze collega's - en dat wordt ook buiten het bedrijf opgemerkt. Zo heeft het IHK-Magazin onder het motto "Een aantrekkelijke werkgever speelt in op de behoeften van de medewerkers" een artikel geschreven over de ontwikkelingsmogelijkheden bij TIMOCOM en de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers. Jana, Vanessa, Marcel en Stefan zijn slechts vier van onze succesvolle voorbeelden. Ben je geïnteresseerd? Begin dan je carrière bij ons en solliciteer nu!

Aanbevolen door Duitse werknemers

»Topbedrijf«

Hier kun je lezen hoe TIMOCOM het er als werkgever vanaf heeft gebracht.

Geïnteresseerd? Solliciteer nu en kom bij ons werken!

Nu online solliciteren

Heb je nog vragen? Ons HR-team helpt je graag verder:

+49 211 88 26 40 19

Evenementoverzicht

Wil je ons beter leren kennen? Dat is altijd goed natuurlijk. Bij TIMOCOM zijn we een groot fan van directe, persoonlijke gesprekken in een gezellige sfeer.

Daarom kijken we ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten bij de volgende evenementen.

Evenement Periode Plaats Soort

Onze volgende evenementen staan momenteel nog niet vast. Zodra deze zijn ingepland, stellen we je hiervan op de hoogte via ons evenementenoverzicht.

Je kunt ons echter altijd Je sollicitatie digitaal sturen – een open sollicitatie of reageren op onze vacatures. Wij kijken ernaar uit je persoonlijk te leren kennen!

top