Het transportlexicon

Lexiconvermeldingen

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Z

TC Truck&Cargo®

Internationale vracht- en laadruimtebeurs, marktleider in Europa.

Het idee

Ik heb een voertuig, maar geen vracht. Ik heb vracht, maar geen voertuig. Voor menige expeditie- of vervoersplanner is dat een overbekende situatie! Om de hektiek van de alledaagse planning te vereenvoudigen, werd TC Truck&Cargo® ontwikkeld. Met behulp van deze webapplicatie ontvangt u op uw beeldscherm een selectieaanbod van vrije voertuigen of ladingen, zodat uw vracht snel en doelgericht verladen kan of de beschikbare laadruimte optimaal benut kan worden.

Altijd up-to-date

Hier kunt u zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.

Aanmelden

Vul a.u.b. de gemarkeerde velden correct uit.

Alle met '*' gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen.

Door uw registratie te versturen, gaat u automatisch akkoord met onze richtlijnen inzake gegevensbescherming.

Aanmelding voor de nieuwsbrief:


Uw persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam en voornaam) worden voor het sturen van informatie door TIMOCOM GmbH naar de database van SC-Networks GmbH (bevoegde rechterlijke instantie: Kantongerecht München, registratienummer: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg doorgegeven. SC-Networks GmbH is onderworpen aan de Duitse wet op de gegevensbescherming (Bundesdatenschutzgesetz) en de instructies van TIMOCOM GmbH.

top

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt. Lees meer