skip navigation

#WeTrustInLogistics

Opheffing van IP-beperkingen voor alle TIMOCOM-gebruikers. Vracht- en opslagbeurs voor nieuwe registraties tot 01.07.2020 gratis

Het coronavirus heeft verstrekkende gevolgen voor de hele Europese Gemeenschap. Het stelt de logistieke sector voor nieuwe uitdagingen om de werking van de toeleveringsketens en de bevoorrading van alle Europeanen te blijven garanderen. Tegelijkertijd heeft het ook grote economische gevolgen voor de transport- en logistieke bedrijven.

TIMOCOM wilt in de huidige omstandigheden directe hulp bieden. We heffen daarom tijdelijk alle IP-beperkingen op onze licenties op. Na controle van het nieuwe IP-adres geven we onze gebruikers zo toegang tot ons systeem - inclusief vracht- en opslagbeurs - vanuit hun thuiskantoor.

Verder kunnen de mensen die zich nu als nieuwe klant registreren onze diensten tot 01-07-2020 gratis en zonder contractuele verplichting gebruiken. Juist bij acute leveringsproblemen en een gebrek aan opslagruimte kan daarmee snel in het reeds bestaande klantennetwerk vervanging worden gevonden.

TIMOCOM vertrouwt erop dat we deze uitdaging met bestaande middelen en gebundelde krachten kunnen doorstaan. #WeTrustInLogistics

1
 
 
2
 

Eerst hebben we wat informatie over uw bedrijf nodig. Vul het formulier volledig in en klik daarna op de knop “Verder”.

Nu hebben we nog een paar gegevens over uzelf nodig en hoe we u kunnen bereiken. Tot slot kunt u met een klik op de knop “Nu registreren” uw registratie afsluiten.

Gelukt!

Er ontbreekt nog belangrijke informatie. Vul de velden volledig in.

Het Smart Logistics System en de diensten van TIMOCOM mogen worden gebruikt door bedrijven uit de sectoren industrie, handel, transport en logistiek. We hebben momenteel geen aanbod voor particulieren.

De in het cyrillische alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

De in het cyrillische alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

De in het cyrillische alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door de 'Transliteratiestandaard' - BGN/PCGN 1952 (-> 2013).

De in het Griekse alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door ΕΛΟΤ 743.

De in het cyrillische alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

De in het cyrillische alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

De in het cyrillische alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door 'MZ-standaard'.

De in het cyrillische alfabet weergegeven tekst wordt automatisch omgezet door 'Национальный стандарт' (Nationale standaard).

Door op de knop “Nu registreren” te klikken, stemt u in met de algemene voorwaarden. Daar zijn geen kosten aan verbonden!

terug

TIMOCOM biedt gratis overstappen op gebruik voor thuis aan

Download daarvoor gewoon onze software op uw eigen apparaat en meld u met uw TIMOCOM-ID aan.

Er ontbreken nog belangrijke gegevens. Vul a.u.b. de velden volledig in, zodat de download kan beginnen.

Gebruikersvoorwaarden

TIMOCOM is een middelgroot FreightTech-bedrijf uit de regio Düsseldorf. Als exploitant van de grootste vracht- en opslagbeurs van Europa helpen wij sinds 1997 onze meer dan 135.000 gebruikers* om aan hun dagelijkse logistieke behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op.

Onze klantenservice staat voor u klaar:

+49 211 88 26 25 00

+49 211 88 26 15 00

info.nl@timocom.com

top