TIMOCOM Logo

JavaScript is in uw Browser gedeactiveerd.

De functionaliteit van deze website wordt daardoor gereduceerd. Om het gebruiksomvang en het comfort te verhogen, activeert u JavaScript tijdelijk in uw browser-instellingen.
"Wij nemen onze klanten heel nauwkeurig onder de loep!"

Advocaat Alexander Oebel

Director Debt Collection & Legal Affairs

Advocaat Alexander Oebel, Director Debt Collection & Legal Affairs, TIMOCOM

Door voorafcontrole elk risico uitsluiten

Onze klanten moeten elke dag efficiënt en veilig met TIMOCOM transportplatform kunnen werken - dat is onze taak. Maar voor een vlekkeloos verloop van de tot stand gekomen transacties tussen zakenpartners is natuurlijk ook zorgvuldig individueel koopmanschap een eerste vereiste.

Infografiek van TIMOCOM Identify

Identiteitscontrole van zakenpartners controleren:

  • Opvraag van de betreffende aanbieding vanuit TIMOCOM transportplatform in de vorm van een uitdraai van de potentiële zakenpartner. Zo kan meteen worden gecontroleerd, of deze zelf ook toegang tot de transportplatform heeft.
  • Bekijkt u in het bedrijfsregister naar het profiel van uw potentiële zakelijke partner. Met behulp van de documenten functie moet hij regelmatig gevraagde documenten uploaden die voor identificatie worden gebruikt.
  • Vergelijk vervolgens de gegevens van de toegezonden documentatie met het bedrijfsregister vastgelegde ondernemingsprofiel.
  • Controleer of de gegevens van de contactpersoon, bijvoorbeeld naam, telefoonnummer en e-mailadres in het bedrijfsregister identiek zijn.

Mocht er na controle nog gerede twijfel omtrent de gegevens van de zakenpartner bestaan, helpt TIMOCOM Identify bij de verdere identificatie van de potentiële partner.

Voor de identificatieopdracht is het volgende benodigd:

  • Uitdraai van de toegezonden aanbieding uit de TIMOCOM transportplatform door de zakenparter
  • Afdruk van het bedrijfsregister geüploade documenten resp. de ontvangen bedrijfsdocumentatie van de zakenpartner
  • Volledig ingevuld opdrachtformulier met de redenen van uw bedenkingen

De complete documentatie wordt per e-mail verzonden naar info.nl@timocom.com of per fax op nummer +49 211 88 26 15 00 naar TIMOCOM.

Download opdrachtformulier

Voor een grondige en gratis controle trekt het TIMOCOM Identify team maximaal 5 werkuren uit. Beantwoording geschiedt schriftelijk – op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur

Het transportlexicon – antwoorden rondom het thema transport

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt.