skip navigation

Het transportlexicon

Lexiconvermeldingen

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Z

In de transport- en logistieke sector zijn er veel vaktermen: van A van afzender tot Z van zwaar transport. Het TIMOCOM transportlexicon brengt belangrijke begrippen uit de logistieke branche, de vervoersbranche, de toeleveringsketen en de branche voor goederenvervoer samen. Belangrijke begrippen en achtergrondkennis worden hier kort en bondig uitgelegd.

U kunt nu uw transportprocessen en logistieke processen kort en eenvoudig vormgeven. Of u nu transportopdrachten zoekt, uitvoert of aanbiedt, in het Smart Logistics System van TIMOCOM vindt u de juiste toepassing voor uw behoeften en digitaliseringsgraad.

Wordt branche-insider

Schrijf u hier in en ontvang regelmatig relevante artikelen die uw dagelijks werk makkelijker maken en uw zakelijke horizon verbreden.

Nieuwsbrief aanmelden

Alle met '*' gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen.

Door uw registratie te versturen, gaat u automatisch akkoord met onze richtlijnen inzake gegevensbescherming.

Aanmelding voor de nieuwsbrief:


Uw persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam en voornaam) worden voor het sturen van informatie door TIMOCOM GmbH naar de database van SC-Networks GmbH (bevoegde rechterlijke instantie: Kantongerecht München, registratienummer: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg doorgegeven. SC-Networks GmbH is onderworpen aan de Duitse wet op de gegevensbescherming (Bundesdatenschutzgesetz) en de instructies van TIMOCOM GmbH.

top