U kunt nu uw transportprocessen en logistieke processen kort en eenvoudig vormgeven. Of u nu transportopdrachten zoekt, uitvoert of vergeeft, op onze TIMOCOM marktplaats, u vindt de juiste toepassing voor uw behoeften en digitaliseringsgraad.

Expeditie Internationaal

In de tijd van de globalisering word het vervoer van goederen over lange lange afstanden steeds belangrijker. Een internationale expeditie organiseerd het transport over landsgrenzen met alle daarbij horende rechten en plichten en zorgt voor de schakel tussen de opdrachtgever en de vervoerder. Bij het tot stand komen van een deal word de internationale expeditie betrokken bij de marge van de vrachtprijs. De aanbiedingen trekken ze bijvoorbeeld uit internationale vrachtenbeurzen. Ook zorgt een internationale expeditie voor een aanvullende logistieke service, zoals de opslag van goederen of de complete documenten- en douane afwikkeling.

Ontvang relevante artikelen, waardevolle trends en exclusieve verslagen van logistiek experts!

 

Nieuwsbrief aanmelden

Pop-up image - Logistic
Logistieke trends en ontwikkelingen ontvangen?

Krijg de laatste logistieke trends en ontwikkelingen direct in uw mailbox. Profiteer daarnaast als eerste van de nieuwste productupdates.

top