U kunt nu uw transportprocessen en logistieke processen kort en eenvoudig vormgeven. Of u nu transportopdrachten zoekt, uitvoert of vergeeft, op onze TIMOCOM marktplaats, u vindt de juiste toepassing voor uw behoeften en digitaliseringsgraad.

Internet-vrachtenbeurs

Tegenwoordig is er bijna alleen nog elektronische webgebaseerde vrachtenbeurzen. Bij eenvoudige systemen worden advententies kosteloos aangeboden, onder vermelding van exacte transportopdrachten op internet. Een portal financeert zich dan meestal door reklame. Daarnaast zijn er ook webgebaseerde kostenplichtige vracht en laadruimtebeurzen met een duidelijke meer aanbiedingen, gebruiksvriendelijker functies en service dienstverlening. De gebruiker ontvangt bij aanmelding vooraf een veiligheidssleutel of een gebruikersidentificatie. U betaalt per ingave of u betaalt een maandelijkse Flatrate-Prijs aan de software dienstverlener.

Ontvang relevante artikelen, waardevolle trends en exclusieve verslagen van logistiek experts!

 

Nieuwsbrief aanmelden

Pop-up image - Logistic
Logistieke trends en ontwikkelingen ontvangen?

Krijg de laatste logistieke trends en ontwikkelingen direct in uw mailbox. Profiteer daarnaast als eerste van de nieuwste productupdates.

top