We hebben uw zakenpartners

De logistieke sector moet het hebben van een netwerk met de juiste zakenpartners. Daarom vindt u in het TIMOCOM systeem een neutraal logistiek netwerk waarmee u uw opdrachten heel makkelijk kunt afhandelen. Door het digitaal aanbieden van documenten (bijvoorbeeld EU-licentie, bedrijfsregistratie, verzekeringspapieren enzovoort) wordt het proces vereenvoudigd, want het omslachtige versturen per e-mail en fax is hiermee verleden tijd.

Documenten aanbieden

Bij meer dan 50.000 gecontroleerde bedrijven uit heel Europa vindt u precies de zakenpartners waar u naar op zoek bent. Met de up- en downloadfunctie kunt u alle veelgevraagde documenten van uw bedrijf klaarzetten in uw eigen bedrijfsprofiel of u kunt de documenten van andere gebruikers inzien en downloaden.

Bedrijfsprofielen van TIMOCOM, screenshot
Screenshot: Bedrijfsprofielen – op een slimme manier een profiel aanmaken

Profiel aanmaken

Profiteer van het concurrentievoordeel met een overtuigend bedrijfsprofiel en trek zo de aandacht van potentiële zakenpartners. U krijgt met de profielen van andere gebruikers zelf een goed overzicht van de transportbranche en logistieke sector in Europa en u kunt daarmee uw zakelijke kansen vergroten.

Diensten onder de aandacht brengen

Hoe meer diensten u aanbiedt, des te aantrekkelijker u voor potentiële zakenpartners bent. U kunt hier alle transportinformatie tot in detail aangeven en daarmee uitgebreide informatie aanbieden over uw competenties. Alle geüploade bestanden zijn goed versleuteld, zodat er geen misbruik van gemaakt kan worden.

Screenshot: Bedrijfsprofielen – op een veilige manier om informatie vragen.
Screenshot: Bedrijfsprofielen – snel overzicht krijgen

Routes weergeven

Routes die u vaak rijdt, worden in de categorie 'Routes' ingevoerd en daar overzichtelijk weergegeven. Potentiële zakenpartners kunnen hier meer te weten komen over uw dienstenaanbod. Comfortabel en snel.

Succesvol met andere bedrijven netwerken!

Als expeditie- of transportbedrijf presenteert u zich als dienstverlener en worden nieuwe, aantrekkelijke zakelijke partners gevonden.

Als verlader uit de productie en handel krijgt u een goed overzicht van het transportlandschap en logistieke landschap van Europa en vergroot hiermee in een mum van tijd uw pool van leveranciers.

Bojan Bečan, Bečan Trans d.o.o.

Wij zijn een transparante onderneming en dat kan rustig iedereen zien. Daarom hebben we ook onze documenten geüpload. Dit schept vooral vertrouwen met nieuwe zakelijke partners. "

Bojan Bečan
Directeur
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM-ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

"Bij het uploaden van mijn document, beslis ik of het zichtbaar is voor andere gebruikers of alleen voor mij." Zo kan

Waldi Szarowski
Directeur logistiek
Daw-Trans
TIMOCOM-ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

"Met de up- en downloadfunctie kunt u alle veelgevraagde documenten van uw bedrijf klaarzetten in uw eigen bedrijfsprofiel. Dus hebben we altijd een overzicht van de meest recente bestanden. "

Reisinger Győző
Directeur
Locargo Kft.
TIMOCOM-ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistika

"De up- en downloadfunctie voor documenten van TIMOCOM bespaart tijd en moeite, want we hebben alle documenten die we van onze zakelijke partners nodig hebben, binnen handbereik. Omgekeerd natuurlijk ook."

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM-ID: 99056

V.S.T. d.o.o

"Door het eenmalige uploaden van elk document spaart ik een hoop tijd."

Valentina Šintić
Directieassistent
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM-ID: 2026

Machen Sie Ihre Logistik smarter mithilfe unseres Smart Logistics System

Sie haben Fragen? Wir helfen Ihnen gerne weiter:

top