skip navigation

We hebben uw zakenpartners

De logistieke sector moet het hebben van een netwerk met de juiste zakenpartners. Daarom vindt u in het TIMOCOM-systeem een neutraal logistiek netwerk waarmee u uw opdrachten heel makkelijk kunt afhandelen. Door het digitaal aanbieden van documenten (bijvoorbeeld EU-licentie, bedrijfsregistratie, verzekeringspapieren enzovoort) wordt het proces vereenvoudigd, want het omslachtige versturen per e-mail en fax is hiermee verleden tijd.

Eenvoudig zakenpartners vinden

Bij meer dan 45.000 gecontroleerde bedrijven uit heel Europa vindt u precies de zakenpartners waar u naar op zoek bent. Met de up- en downloadfunctie kunt u alle veelgevraagde documenten van uw bedrijf klaarzetten in uw eigen bedrijfsprofiel of u kunt de documenten van andere gebruikers inzien en downloaden.

Bedrijfsprofielen van TIMOCOM, screenshot

Op een slimme manier een profiel aanmaken

Profiteer van het concurrentievoordeel met een overtuigend bedrijfsprofiel en trek zo de aandacht van potentiële zakenpartners. U krijgt met de profielen van andere gebruikers zelf een goed overzicht van de transportbranche en logistieke sector in Europa en u kunt daarmee uw zakelijke kansen vergroten.

Screenshot: Bedrijfsprofielen - op een slimme manier een profiel aanmaken

Op een veilige manier om informatie vragen

Hoe meer diensten u aanbiedt, des te aantrekkelijker u voor potentiële zakenpartners bent. U kunt hier alle transportinformatie tot in detail aangeven en daarmee uitgebreide informatie aanbieden over uw competenties. Alle geüploade bestanden zijn goed versleuteld, zodat er geen misbruik van kan worden gemaakt.

Screenshot: Bedrijfsprofielen - op een veilige manier om informatie vragen.

Snel overzicht krijgen

Routes die u vaak rijdt worden in de categorie 'Routes' ingevoerd en daar overzichtelijk weergegeven. Mogelijke zakenpartners vindt u in uw aangeboden diensten. Comfortabel en snel.

Screenshot: Bedrijfsprofielen - snel overzicht krijgen

Succesvol met andere bedrijven netwerken!

Als expeditie- of transportbedrijf presenteert u zich als dienstverlener en worden nieuwe, aantrekkelijke zakelijke partners gevonden.

Als verlader uit de productie en handel krijgt u een goed overzicht van het transportlandschap en logistieke landschap van Europa en vergroot hiermee in een mum van tijd uw pool van leveranciers.

Probeer nu gratis het TIMOCOM systeem.

Nu registreren

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder:

+49 211 88 26 88 26

top