Dat zijn de voordelen van TIMOCOM voor transportbedrijven

Betrouwbare zakenpartner

Het veiligheidsnet van TIMOCOM staat voor transparantie, bescherming en competentie in zakelijke relaties. Om u een hoge mate van veiligheid te garanderen, vinden we het belangrijk te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Alle gebruikers worden vóór het afsluiten van het contract een uitgebreid gecontroleerd.

Eenvoudig en tijdbesparend procesbeheer

Van de planning tot de uitvoering en de afrekening - de TIMOCOM-marktplaats biedt u een compleet transportmanagement op maat. Zo gebruikt u uw kostbare tijd doelgericht en verhoogt u uw omzet.

Kijkje in de vrachtbeurs

Vind binnen enkele seconden passende opdrachten uit tot wel 1 miljoen vracht- en laadruimte aanbiedingen per dag. Nu ontdekken! 

Zo helpt TIMOCOM vrachtwagenexpediteurs bij het oplossen van typische uitdagingen

Expediteurs vinden aanbestedingen voor regelmatig transport

Vind aanbestedingen voor regelmatige transporten


Expediteurs verstrekken en vinden transportopdrachten op de TIMOCOM-marktplaats

Bied vracht- of laadruimte aan in onze vrachtbeurs

Nauwkeurige route naar de bestemming bepalen en de exacte kosten berekenen

Bepaal de exacte route naar uw bestemming en bereken de exacte kosten

Routeplanning en -berekening vormen vaak een uitdaging. Verschillende voertuigtypen, vrachtwagenbeperkingen en trajecten met tolheffing beïnvloeden de route en dus ook de kosten voor het transport. Bij TIMOCOM kunt u de route direct vanuit een vrachtaanbieding, transportopdracht of een aanbesteding bepalen en de voortvloeiende rit- en bijkomende kosten berekenen.

Transportopdrachten centraal en digitaal beheren

Beheer uw transportopdrachten centraal en digitaal

Via centrale gegevensverzameling en digitaal beheer van alle transportopdrachten kunt u eenvoudig en in realtime in 27 talen met al uw zakenpartners communiceren. Papiergebaseerde processen worden verminderd, misverstanden en dubbele invoer worden voorkomen en de efficiëntie van uw processen wordt verbeterd. U hebt altijd toegang tot alle relevante informatie en kunt sneller beslissingen nemen en delen met uw zakenpartners.

Op tijd betalen dankzij betaalservice

Blijf liquide en word op tijd betaald

Meer dan 53.000 internationaal verbonden klanten vertrouwen al op TIMOCOM

Patrick Andres, Andres Logistics

"Met de TIMOCOM-marktplaats kunnen we voertuigen in heel Europa zoeken of aanbieden en zo lege ritten vermijden. Mocht een betaler toch een keer in gebreke blijven, dan worden wij geholpen door de incassoservice van TIMOCOM."

Patrick Andres, Andres Logistics

FAQ

Bedrijven die met het systeem willen gaan werken, moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen zodat we onze klanten de maximale veiligheid kunnen bieden die ze van ons gewend zijn. Toegang tot de marktplaats is in de regel pas vanaf 6 maanden van bedrijfsbedrijf mogelijk. Voorafgaand aan het sluiten van een contract worden bepaalde zakelijke documenten gecontroleerd, afhankelijk van het type bedrijf. Afhankelijk van hoe snel u de vereiste documenten indient, en afhankelijk van de ordersituatie, kunt u binnen enkele dagen worden geactiveerd. Er is geen verdere complexe IT-verbinding nodig.

De maandelijkse flatrate voor het gebruik van de TIMOCOM Marketplace is afhankelijk van het aantal gebruikers, de minimale contractduur en de betalingscyclus. Stel in onze shop het passende aanbod voor uw bedrijf samen en optimaliseer vandaag nog uw transport- en logistieke processen.

De TIMOCOM-transportbarometer geeft weer wat de actuele aanbodsituatie van vracht- en laadruimte op de weg- en transportmarkt is. Dit kan voor verschillende routes in 46 Europese landen worden opgevraagd. De transportbarometer helpt u erbij uw beschikbaarheid efficiënter te plannen en marktschommelingen in de gaten te houden. Daarnaast biedt de transportbarometer u een solide gegevensbasis voor prijsonderhandelingen en berekeningen.

Prijzen worden rechtstreeks tussen de zakenpartners onderhandeld.

TIMOCOM is een neutrale aanbieder van een digitale marktplaats, waar vrachten en laadruimte door meer dan 154.000 internationale gebruikers worden aangeboden. TIMOCOM geeft zelf geen opdrachten, maar stelt een platform ter beschikking: de Road Freight Marketplace.

Betalingstermijnen worden tussen de bedrijven zelf onderhandeld. Al voor het aannemen van de opdracht kunt u beslissen of u de betaaldienst JITpay™ wilt gebruiken, die al in enkele landen beschikbaar is. Hiermee kunt u opdrachten uit deze landen verzekeren en het geld voor uw voltooide transportopdracht binnen 24 uur te ontvangen.

top