Welke voordelen biedt de TIMOCOM-marktplaats voor verladers?

Kosten- en procesoptimalisatie door snelle transporttoewijzing

Is er plotseling een transportdienstverlener uitgevallen? Bij TIMOCOM vindt u snel en eenvoudig een vervanger. Dat werkt zowel in ons grote netwerk als in een kleinere kring in een gesloten vrachtbeurs met vertrouwde partners. Met de voertuigtracking voor vrachtwagens kunt u uw transporten altijd in het oog houden.

Verificatie van vrachtprijzen

Wij bieden verladers toegang tot meer dan 55.000 expediteurs en logistieke bedrijven uit heel Europa. Op die manier kunt u vrachtprijzen snel en eenvoudig vergelijken en de beste aanbiedingen selecteren. De mogelijkheid om prijsvoorstellen direct via de vrachtbeurs te ontvangen, geeft u volledige transparantie.

Eenvoudige toegang tot digitalisering

Door het gebruik van TIMOCOM kunt u snel en eenvoudig digitale processen implementeren zonder daarbij eigen middelen en capaciteiten te hoeven integreren. Via interfaces worden gegevens uit uw logistieke software met slechts enkele muisklikken naar de TIMOCOM-marktplaats overgedragen. Dat wil zeggen: niks meer twee keer invoeren en geen onderbrekingen. 

Hoe helpen verladers onze producten in het dagelijks leven?

Verladers vinden snel transportondernemingen in de vrachtbeurs

Vind snel transportondernemingen in onze vrachtbeurs

T&I-klanten vinden langetermijndienstverleners voor hun aanbestedingen

Zoek langetermijndienstverleners voor uw aanbestedingen

Heeft u regelmatig vracht uit te besteden? De aanbestedingen helpen u om snel en eenvoudig zakenpartners voor de lange termijn te vinden. Zorg voor consistente toeleveringsketens en planningszekerheid.

Efficiënt kosten besparen met de interfaces van TIMOCOM

Efficiënt kosten besparen met de interfaces van TIMOCOM

Zonder systeembreuk: door het gebruik van interfaces kunt u de complete transportinitiatie direct in uw eigen systeem afwikkelen.

Transportopdrachten centraal en digitaal beheren

Digitaliseer uw transportopdrachten:

Meer dan 53.000 internationaal verbonden klanten vertrouwen al op TIMOCOM

OLDENBURG_Slagintweit_500x500

“We handelen elke week 70-100 transportopdrachten af via TIMOCOM. De beoordelingen helpen ons daarbij om betrouwbare transportpartners te vinden.”

Florian Schlagintweit – plaatsvervangend logistiek manager bij Oldenburg Kunststoff-Technik GmbH

FAQ

De maandelijkse flatrate voor het gebruik van de TIMOCOM Marketplace is afhankelijk van het aantal gebruikers, de minimale contractduur en de betalingscyclus. Stel in onze shop het passende aanbod voor uw bedrijf samen en optimaliseer vandaag nog uw transport- en logistieke processen.

Ja, de TIMOCOM-marktplaats kan aan bestaande systemen worden gekoppeld, zodat er geen mediabreuken ontstaan.

Naast digitale connectiviteit hechten we veel waarde aan een intensieve klantenservice. Wij zijn voor onze klanten bereikbaar via e-mail en ook telefonisch. En in uw eigen taal. Onze klantenservice is beschikbaar in 25 Europese talen. Daarnaast is onze marktplaats beschikbaar in 24 talen.

TIMOCOM biedt een zeer hoge veiligheidsstandaard met het TIMOCOM-veiligheidsnetwerk. Dit bestaat onder andere uit controle van nieuwe klanten, identiteitscontrole en lopende veiligheidscontroles.

Wij zijn een van de toonaangevende leveranciers in Europa en al meer dan 20 jaar op de markt. Met meer dan 53.000 klanten uit 46 landen zijn wij uw betrouwbare partner in Europa.

top