Dit zijn de grootste voordelen van TIMOCOM voor uw onderneming

Lege ritten vermijden

Vind altijd passende bijladingen of nieuwe vracht voor uw terugrit en belast uw vrachtwagens steevast maximaal. Juist in tijden van een tekort aan vrachtwagenchauffeurs, zijn u en uw laadruimte meer in trek dan ooit.

Onmiddellijke betaling

Ontvang betalingen wanneer u dat wilt en verdient hebt: binnen slechts 48 uur na uw rit. Zo blijft u te allen tijde liquide en kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van uw opdrachten.

Flatrate-model

Vast bedrag betalen, maximaal profiteren: We hebben geen verborgen of extra kosten, maar volledige transparantie. De maandelijkse vergoeding geeft u toegang tot onze vele toepassingen en diensten, die u onbeperkt kunt gebruiken.

Zo helpt TIMOCOM vrachtvervoerders bij het oplossen van belangrijke uitdagingen

Lege ritten vermijden en orderboeken heel eenvoudig vullen

Vermijd lege ritten en ga voor volle orderboeken


Nauwkeurige route naar de bestemming bepalen en de exacte kosten berekenen

Optimaliseer uw routes en kosten

Transportopdrachten centraal en digitaal beheren

Beheer uw transportopdrachten centraal en digitaal

Bespaar tijd, kosten en zenuwen dankzij centrale gegevensregistratie en digitaal beheer van alle transportopdrachten. Communiceer eenvoudig, snel en in 27 talen met al uw zakenpartners. Zo worden fouten en misverstanden vermeden en processen automatisch geoptimaliseerd.

Betaalgarantie op verzoek bijboeken en betaling binnen 48 uur ontvangen

Ontvang uw betaling binnen 48 uur

Boek desgewenst een betalingsgarantie bij en ontvang uw geld binnen enkele uren na de plaatsgevonden rit. Zo blijft u altijd liquide en bespaart u waardevolle tijd bij het incassomanagement. Bovendien kunt u desgewenst verzamelfacturen versturen, waarmee u nog meer tijd en moeite bespaart.

Internationale incasso van TIMOCOM ondersteunt snel, in heel Europa en in 27 talen bij het aanvragen van de vordering

Wij ondersteunen u bij onbetaalde facturen

Meer dan 53.000 internationaal aangesloten klanten vertrouwen al op TIMOCOM

Timo Keunecke, oprichter van Keunecke Transporte GmbH

"Omdat de maïsoogst door de weersomstandigheden vaak verschilt, staan onze vrachtwagens soms leeg, maar met TIMOCOM vinden we snel opdrachtgevers uit de industrie en handel en kunnen we vertrouwen op we een volledige bezettingsgraad." 

Timo Keunecke, oprichter van Keunecke Transporte GmbH

FAQ

De maandelijkse flatrate voor het gebruik van de TIMOCOM Marketplace is afhankelijk van het aantal gebruikers, de minimale contractduur en de betalingscyclus. Stel in onze shop het passende aanbod voor uw bedrijf samen en optimaliseer vandaag nog uw transport- en logistieke processen.

TIMOCOM is een neutrale aanbieder van een digitale marktplaats, waar vrachten en laadruimte door meer dan 154.000 internationale gebruikers worden aangeboden. TIMOCOM geeft zelf geen opdrachten, maar stelt een platform ter beschikking: de Road Freight Marketplace.

Voor alle TIMOCOM gebruikers is het verzekeren van transporten noodzakelijk, om de marktplaats te kunnen gebruiken. Voor wie nog geen verzekering heeft afgesloten, is het nu zeer eenvoudig. De goederentransportverzekering kan met één klik binnen de vrachtbeurs bij elke ingestelde vracht worden bijgeboekt. De benodigde gegevens worden direct uit de vrachtaanbieding overgenomen. Hiervoor werkt TIMOCOM samen met verzekeraar SCHUNCK GROUP.

TIMOCOM's internationale incasso is uw efficiënte partner bij incassobeheer. Wij bemiddelen voor u in 27 talen. In het algemeen komt is een betalingsachterstand bij onze klanten zelden voor, omdat we bij elke nieuwe en bestaande klant een background-check doen. Mocht u toch eens te maken krijgen met een betalingsachterstand, dan kunt u rekenen op de competente en betrouwbare hulp van ons incassoserviceteam. Uw problemen zullen snel, goedkoop en buitengerechtelijk worden opgelost, zodat een geval van wanbetaling geen geschil wordt. Met eerlijkheid en begrip zorgen we ervoor dat uw zakenrelaties kunnen blijven bestaan. De opdracht doet u heel eenvoudig en comfortabel online.

Betalingstermijnen worden tussen de bedrijven zelf onderhandeld. Al voor het aannemen van de opdracht kunt u beslissen of u de betaaldienst JITpay™ wilt gebruiken, die al in enkele landen beschikbaar is. Hiermee kunt u opdrachten uit deze landen verzekeren en het geld voor uw voltooide transportopdracht binnen 24 uur te ontvangen.

top