skip navigation

Voertuigen continu volgen

De krachtige trackingoplossing brengt alle veelgebruikte telematicasystemen samen in ons Smart Logistics System. De locatiegegevens die voor u van belang zijn worden overzichtelijk gebundeld weergegeven. U hoeft niet meer verschillende toepassingen te openen en sluiten. Daarnaast heeft u dankzij de transparantie die daardoor ontstaat meer veiligheid in het hele bedrijfsproces.

Voordelen voor u als telematicaprovider:

Al veel telematicaproviders zijn via interfaces bij ons aangesloten

Uw klanten gebruiken de functionele meerwaarden in de vracht- en laadruimtebeurs.

U kunt gratis onze interface koppelen

Het overzicht houden voor veiligheid

Volg al uw transporten overzichtelijk in één kaart, want alle veelgebruikte telematicasystemen zijn in ons Smart Logistics System samengebracht. Of vind in de vrachtbeurs meteen de juiste vracht in de buurt van uw voertuig en bereken daarbij ook de rit naar de plek waar de vracht wordt opgehaald.

Tracking - houd uw transporten altijd goed in het oog

Locatiegegevens op een slimme manier met de opdrachtgever delen

Zorg ervoor dat u minder contact met elkaar hoeft te hebben en bespaar kostbare tijd door locatiegegevens tijdelijk met uw opdrachtgever te delen. Als opdrachtgever weet u zo altijd waar uw zending zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd.

Tracking - het overzicht houden voor veiligheid

Probeer nu gratis het TIMOCOM systeem.

Nu gratis testen

Hebt u vragen? Wij helpen u graag verder:

+49 211 88 26 88 26

top

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt. Lees meer