skip navigation

De marktleider onder de vracht- en laadruimtebeurzen

Met de vrachtbeurs van TIMOCOM handelt u snel en efficiënt op de spotmarkt. Of u nu transportdienstverlener of opdrachtgever bent: hier vindt u de zakenpartners waar u naar op zoek bent. Voordelen voor u: U profiteert van nieuwe zakelijke kansen, een stijgende omzet en minder lege ritten. Maak ook gebruik van onze speciale aanbiedingen voor koerier-, express- en pakketdiensten of vind mobiel vracht en laadruimte via onze transportbarometerapp.

Makkelijk vrachten vinden

In de vrachtbeurs worden dagelijks tot 800.000 internationale laadruimte- en vrachtaanbiedingen van momenteel meer dan 135.000 gebruikers uit heel Europa aangeboden. Daar zit voor iedereen iets tussen. Of het nu om een vrachtvervoerder, een expeditie of een bedrijf uit de productie en handel gaat.

Vrachtbeurs - makkelijk vrachten vinden

Snel voertuigen online zetten

Via de gebruiksvriendelijke voertuiginvoer kunt u als opdrachtnemer laadruimteaanbiedingen met informatie over het voertuigtype, het volume/gewicht, de datum en de locatie en bestemming van het voertuig invoeren. Zo vermijd u zowel lege ritten als onnodige kosten. Potentiële opdrachtgevers hoeven maar één keer op uw aanbieding te klikken om contact met u op te nemen.

Vrachtbeurs - snel voertuigen online zetten

Op een slimme manier vracht aanbieden

Via de vrachtinvoer en het vrachtoverzicht kunt u alle soorten goederen zowel vinden als vergeven. Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk als opdrachtgever uw zending met de grootte, type, gewicht, vertrek en bestemming. Zo is het voor vervoerders die op zoek zijn naar een vracht makkelijker om precies te zien of ze de lading kunnen vervoeren en daardoor wordt er sneller contact met u opgenomen.

Op een slimme manier vracht aanbieden

Op een veilige manier vrachten uitzoeken

In de detailweergave van een vrachtaanbieding vindt u nog meer informatie over de gekozen vracht. Door te klikken op uw aanbieding krijgen opdrachtnemers ook uw contactgegevens te zien en ze kunnen als potentiële partner direct contact met u opnemen.

Op een veilige manier vrachten uitzoeken

Probeer nu gratis het TIMOCOM systeem.

Nu gratis testen

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder:

+49 211 88 26 88 26

vracht en laadruimte zoeken

tot 800.000 internationale aanbiedingen per dag Neem met minder geen genoegen.

Lijst met vrachtaanbiedingen van/naar NL

van

naar

lengte

gewicht

opbouw

Laatste update 2021-04-11 10:45 CET

Gesloten gebruikersgroep (GGG)

Bedrijven en organisaties kunnen in de vracht- en laadruimtebeurs gesloten gebruikersgroepen aanmaken. Ze werken als een soort vrachtnetwerk in de vrachtbeurs en zijn tegelijkertijd lucratieve bedrijfsnetwerken.

Groepsleden bieden hier eerst hun vracht- en laadruimteaanbiedingen exclusief aan de GGG-leden aan voordat deze op de openbare beurs verschijnen. Op die manier hebben GGG-leden een informatie- en tijdvoorsprong ten opzichte van andere bedrijven en ze kunnen voor hen geschikte aanbiedingen sneller vinden.

Bepaal uw eigen succes. TIMOCOM volledig via de app!

App voor tablets en smartphones. TIMOCOM volledig mobiel gebruiken

Keurmerk

Augustus 2019 - TIMOCOM, de leidende vracht- en laadruimtebeurs in Europa, heeft het BME-keurmerk voor 'Transportinkoop' gekregen.

Kwaliteitskeurmerk: BMEnet heeft het kwaliteitskeurmerk 'Transportinkoop' toegekend aan de vrachtbeurs van TIMOCOM
top