skip navigation

Wij hebben de digitale oplossing voor uw transportopdrachten

U maakt een transportaanvraag aan met alle informatie over uw vracht en ontvangt daarna offertes van maximaal vijftig van uw zakenpartners die u zelf uitzoekt.

Helemaal nieuw: Met de gedifferentieerde groep gebruikers kunt u nu zelf verschillende groepen ontvangers instellen die volgens een bepaald tijdschema één voor één een bericht ontvangen. Ten slotte kunt u uw vrachtaanbieding ook automatisch in de smart app vrachten laten publiceren, zodat de aanbieding voor elke gebruiker in het TIMOCOM-systeem zichtbaar wordt. 

Daarna vergelijkt u de offertes met elkaar en kiest dan de dienstverlener die het meest geschikt is voor de opdracht. Hiermee krijgen alle andere dienstverleners een afwijzing en uw transportaanvraag kan automatisch in een transportopdracht worden omgezet die de informatie uit uw transportaanvraag bevat en die u in het TIMOCOM-systeem naar uw dienstverleners stuurt.

Als hij de transportopdracht definitief aanneemt, komt er een juridisch bindend contract voor beide partijen tot stand. Daarna beheert u uw transportopdrachten digitaal en behoudt zo altijd het overzicht.

U handelt uw transportaanvragen met uw zakenpartners direct in het TIMOCOM-systeem af en beheert ze daar centraal.

Wilt u de transportaanvragen gebruiken? Wij helpen u graag verder

Neem nu contact op!

+49 211 88 26 88 26

Uw voordelen:

Transportaanvragen in de taal van uw land

Sjablonen voor terugkerende transportaanvragen maken en hergebruiken

Statistieken gebruiken om toekomstige zakelijke beslissingen te nemen

E-mails krijgen over ontvangen transportaanvragen

Transportopdrachten eenvoudig digitaal afhandelen

Met een overzichtelijk vormgegeven formulier kunt u alle relevante gegevens en informatie over de transportaanvraag snel en makkelijk invoeren.

Transportopdrachten eenvoudig digitaal afhandelen

Op een slimme manier dienstverleners aanvragen

Bespaar tijd door maximaal vijftig van uw gewenste dienstverleners tegelijk aan te vragen die van tevoren door u als groep ontvangers zijn aangemaakt.

Bespaar tijd door maximaal vijftig van de door u gewenste dienstverleners tegelijk aan te vragen

Het overzicht houden voor veiligheid

Zodra u de transportaanvraag naar uw geselecteerde zakenpartners heeft gestuurd, wordt deze automatisch in het overzicht bij 'Actief' gezet. Daar vindt u alle lopende transportaanvragen terug.

Vergelijk de ontvangen offertes met elkaar en kies dan de dienstverlener die het meest geschikt is voor de opdracht

Op een makkelijke manier informatie vinden

Hoe het digitaal afhandelen van opdrachten precies werkt, wordt hier bij onze serviceblog TIMOCOM Update Pool heel makkelijk voor u uitgelegd. Hier kunt u altijd kijken als u meer informatie wilt over de functies van het Smart Logistics System.

Gewoon alles in één overzicht

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met digitale transportaanvragen!

Als opdrachtgever ontvangt u sneller informatie over beschikbaarheid en prijzen als u uw transportaanvragen digitaal aan meerdere zakenpartners tegelijk richt.

Als opdrachtnemer kunt u uw omzet verhogen door offertes op basis van de ontvangen transportaanvragen in te dienen. Zo verhoogt u uw kansen op lucratieve extra omzet.

Hosted in Germany - gegevensbescherming bij TIMOCOM

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens! Daarom heeft TIMOCOM het kwaliteitslabel 'Hosted in Germany'. De gegevens van onze gebruikers worden gehost in Duitsland en vallen daardoor onder het Duitse recht. Hiermee bedoelen we met name de Duitse wet op de gegevensbescherming, die wordt gezien als een van de strengste wetten in Europa.

Probeer nu gratis het TIMOCOM systeem.

Nu gratis testen

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder:

+49 211 88 26 88 26

top