skip navigation

Wij hebben de digitale oplossing voor uw transportopdrachten

U maakt een transportaanvraag aan met alle informatie over uw vracht en ontvangt daarna offertes van maximaal vijftig van uw zakenpartners die u zelf uitzoekt.

Met de gedifferentieerde groep gebruikers kunt u zelf verschillende groepen ontvangers instellen die volgens een bepaald tijdschema één voor één een bericht ontvangen. Ten slotte kunt u uw vrachtaanbieding ook automatisch in de toepassing Vrachten laten publiceren, zodat de aanbieding voor elke gebruiker in het TIMOCOM netwerk zichtbaar is.

Daarna vergelijkt u de offertes met elkaar en kiest dan de dienstverlener die het meest geschikt is voor de opdracht. Hiermee krijgen alle andere dienstverleners een afwijzing en uw transportaanvraag kan automatisch in een transportopdracht worden omgezet die de informatie uit uw aanvraag bevat en die u in het systeem van TIMOCOM naar uw dienstverlener stuurt.

Als hij de opdracht definitief aanneemt, komt er een juridisch bindend contract voor beide partijen tot stand. Daarna beheert u zendingen digitaal en behoudt u zo altijd het overzicht.

U handelt uw transportaanvragen met uw zakenpartners direct in het Smart Logistics System af en beheert ze daar centraal.

Wilt u de transportaanvragen gebruiken? Wij helpen u graag verder

Neem nu contact op!

+49 211 88 26 88 26

Uw voordelen:

Transportaanvragen in de eigen taal

Sjablonen voor terugkerende transportaanvragen op elk moment gebruiken

Statistieken gebruiken om toekomstige zakelijke beslissingen te nemen

E-mails krijgen over ontvangen transportaanvragen

Vraag transporten digitaal aan

Met een overzichtelijk vormgegeven sjabloon kunt u alle relevante gegevens en informatie over de transportaanvraag snel en makkelijk invoeren.

Transportopdrachten eenvoudig digitaal afhandelen

Dienstverleners aanvragen

Bespaar tijd door maximaal vijftig van uw gewenste dienstverleners tegelijk aan te vragen die van tevoren door u als groep ontvangers zijn aangemaakt.

Bespaar tijd door maximaal vijftig van de door u gewenste dienstverleners tegelijk aan te vragen

Overzicht behouden

Zodra u de transportaanvraag naar uw geselecteerde zakenpartners heeft gestuurd, wordt deze automatisch in het overzicht bij 'Actief' gezet. Daar vindt u alle lopende transportaanvragen terug.

Vergelijk de ontvangen offertes met elkaar en kies dan de dienstverlener die het meest geschikt is voor de opdracht

Details over de toepassing

Hoe het digitaal afhandelen van opdrachten precies werkt, wordt heel duidelijk uitgelegd in de TIMOCOM Update Pool. Hier kunt u altijd kijken als u meer informatie wilt over de toepassingen van het Smart Logistics System.

Gewoon alles in één overzicht

Wat onze klanten over de toepassing Transportaanvragen zeggen

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

"Het systeem van TIMOCOM levert ons een tijdswinst van 60% op bij het verstrekken van opdrachten. Via het formulier kunnen we vervolgens alle gegevens invoeren en verzenden. We hoeven niet te wachten op e-mails met willekeurige onderwerpregels of verzekeringsbevestigingen, maar doen alles meteen online."

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM-ID 67066

Succesverhaal & video >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

"We kunnen veel sneller opdrachten aanmaken en verwerken. En wat voor ons het grootste voordeel is, is dat we met het systeem van TIMOCOM een opslagplaats hebben voor al onze vrachtopdrachten, waardoor we voor de accountantscontrole alle gegevens op één centrale plek archiveren."

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM-ID 340064

Succesverhaal & video >

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met digitale transportaanvragen.

Als opdrachtgever ontvangt u sneller informatie over beschikbaarheid en prijzen wanneer u uw transportaanvragen digitaal aan meerdere zakenpartners tegelijk richt.

Als opdrachtnemer kunt u uw omzet verhogen, door offertes op basis van de ontvangen transportaanvragen in te dienen. Zo verhoogt u uw kansen op lucratieve extra omzet.

Hosted in Germany – gegevensbescherming bij TIMOCOM

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens! Daarom heeft TIMOCOM het kwaliteitslabel 'Hosted in Germany'. De gegevens van onze gebruikers worden gehost in Duitsland en vallen daardoor onder het Duitse recht. Hiermee bedoelen we met name de Duitse wet op de gegevensbescherming, die wordt gezien als een van de strengste wetten in Europa.

Gebruik transportaanvragen in het Smart Logistics System.

Nu gratis testen

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder:

+49 211 88 26 88 26

top