05.07.2017

Best Brand 2017: TimoCom wint ETM-award

Dubbel prijs: IT-specialist is blij met de twee behaalde awards

(2)

Erkrath, Duitsland, 06-07-2017 – De lezers van de uitgeverij ETM hebben gekozen: de IT-specialist TimoCom werd op 21 juni bij de officiële prijsuitreiking in Ludwigsburg voor de 9e keer op rij tot Best Brand verkozen in de categorie "Vrachtbeurzen"! Daarnaast behaalde de aanbieder van het grootste transportplatform van Europa de derde plaats in de nieuwe categorie "logistieke platformen". TimoCom stond samen met de topbedrijven "Bosch" en "Daimler" op het erepodium.

De ETM-award erkent de inzet op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten voor de transport- en logistiekbranche. In totaal hebben 11.413 lezers van eurotransport.de, lastauto omnibus, trans aktuell en FERNFAHRER gestemd en zij waren het er over eens dat TimoCom opnieuw Best Brand is in de categorie "Vrachtbeurzen"! Voor TimoCom werd de ETM-lezerskeuze dit jaar echter nog succesvoller, omdat de IT-specialist ook nog eens de derde plek won in de nieuwe categorie "logistieke platformen". Deze bijzondere prijs maakt het volgende duidelijk: de klanten hebben erkend dat TimoCom hen ondersteunt bij de digitalisering van de transportlogistiek en inspeelt op de verschillende behoeften van alle deelnemers van de logistieke keten.

Pélagie Mepin, Head of Marketing van TimoCom, nam de ETM-Award in het residentiekasteel in Ludwigsburg in ontvangst: "Deze award bevestigt dat wij het TimoCom-platform voortdurend verder ontwikkelen en optimaliseren met aandacht voor onze klanten en hun behoeften. De award in de nieuwe categorie "logistieke platformen" geeft bovendien aan dat wij succesvol zijn overgegaan van een pure vrachtenbeurs naar een compleet transportplatform met nuttige toepassingen voor iedereen die betrokken is bij transport. We willen alle ETM-lezers en trouwe TimoCom-gebruikers nogmaals hartelijk bedanken!

 

Nieuw product van TimoCom: "TC Transport Order®"

Wat de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten betreft – sinds begin juli is "TC Transport Order®" in het transportplatform beschikbaar. TC Transport Order® digitaliseert transportopdrachten en zorgt dat de meer dan 120.000 gebruikers voortdurend digitaal opdrachten kunnen afhandelen op het TimoCom-platform.

 

Met deze en andere innovaties zal TimoCom ook komend jaar weer hoge ogen gooien bij de ETM-awards.

 

Meer informatie over TimoCom vindt u op www.timocom.nl.

Persbericht downloaden
top