21.03.2012

BMEnet verlengt TC eBid® kwaliteitskeurmerk „Vrachtinkoop“

TimoCom opnieuw onderscheiden

(2)

Düsseldorf, 2012-03-21. Het aanbestedingsplatform TC eBid® is voor de tweede keer onderscheiden met het kwaliteitskeurmerk „Vrachtinkoop“. Het webgebaseerde programma is er in geslaagd, de uitstekende beoordeling van 2009 door de vakjury van BMEnet GmbH, een dochterfirma van de „Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.“ (BME), tot op heden te prolongeren.


In de 58 jaar van zijn bestaan is de BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.) uitgegroeid tot een gezaghebbende organisatie. Een belangrijke doelstelling van de netwerkbouwer vormt de uitwisseling van kennis en ervaring tussen bedrijven en wetenschappelijke instellingen, zowel aan de vraag- als aan de aanbiedingskant. Daarnaast zet de organisatie zich in voor kwalificatieverbetering onder haar leden, die moet leiden tot verdere prestatieverbeteringen. BMEnet GmbH kent in deze context kwaliteitscertificaten voor software op het gebied van eSourcing en ePurchasing toe - van catalogus management tot en met elektronische aanbesteding. Over een dergelijke onderscheiding mocht TimoCom zich eind 2009 bij de marktintroductie van TC eBid® al eerder verheugen. Nu is het aanbestedingsplatform opnieuw geslaagd voor de BME-test.


Uitstekende begrijpelijkheid, hoge markttransparantie


„Wat ons bevalt is de uitstekende begrijpelijkheid van TimoComs aanbestedingsplatform. Door de hoge standaardisatie en de eenvoudige menubediening worden proceskosten gespaard. De uitgebreide transportdienstverleners verhoogt bovendien de markttransparantie“, verduidelijkt Andreas Richter, certificatievertegenwoordiger bij BMEnet GmbH. Inmiddels wordt de applicatie door meer dan 2000 bedrijven - van „big player“ tot kleine ondernemer - met succes toegepast. Zo zijn er al meer dan 10.000 transportaanbestedingen via TC eBid® afgewikkeld. Het kwaliteitskeurmerk „Vrachtinkoop“ is voor TimoCom van groot belang, omdat klanten de voorkeur geven aan gecertificeerde producten. Bovendien kan de onderneming met deze certificatie de kwaliteit van haar software betrouwbaar aantonen. Marcel Frings, chief representative van TimoCom resumeert: „Wij zijn zeer verheugd dat wij de BME met ons aanbestedingsplatform voor Europa opnieuw hebben kunnen overtuigen en onze klanten op die manier het bewijs van „gekeurde kwaliteit“ kunnen leveren.“

Persbericht downloaden
top