16.04.2015

Cijfers zeggen meer dan duizend woorden

TimoCom presenteert op de transport logistic 2015 IT-oplossingen, die zich dubbel en dwars terugbetalen

(2)

Erkrath, 16-04-2015 – Kwaliteit en kwantiteit vormen bij TimoCom al sinds 18 jaar de allereerste vereiste. En dat valt niet alleen aan de technische, maar vooral ook aan de zakelijke vooruitgang van de IT-dienstverlener heel goed af te lezen. Het is dus geenszins verbazingwekkend dat de softwareonderneming met het grootste transportplatform in Europa, en alle daarbij behorende producten en diensten, zich de afgelopen jaren tot marktleider heeft ontwikkeld. Ongetwijfeld hebben de meer dan 100.000 gebruikers, die dagelijks toegang hebben tot 450.000 vracht- en laadruimteaanbiedingen, daar in beslissende mate toe bijgedragen. Hoe onmisbaar de diverse oplossingen van TimoCom, zowel op zichzelf beschouwd, als in hun totaliteit, voor het eigen zakelijk succes zijn, daarvan kunnen de bezoekers op de transport logistic beurs in München zich ook dit jaar zelf overtuigen.

 

Van 5 t/m 8 mei 2015 presenteert TimoCom aan alle spelers in de transportbranche opnieuw de producten, die steevast financieel-economisch rendement opleveren. Want TC Truck&Cargo®, TC eBid®, de opslagbeurs en TC eMap® kunnen op diverse werkstations uitgebreid worden getest. Op de bezoekers wachten bovendien nieuwe functionaliteiten, nieuwe telematicaproviders en baanbrekende IT-oplossingen en diensten „made in Germany“. Chief Representative Marcel Frings is optimistisch dat de komende branche-hightlight de bezoekers concreet voordeel te bieden heeft: „Wij presenteren een productassortiment dat qua actualiteit, omvang en reikwijdte zijn gelijke zoekt. De naam TimoCom staat voor veiligheid en efficiency in heel Europa en dat willen wij aan de hand van imponerende cijfers natuurlijk graag ter plekke aan de beursbezoekers laten zien.“

Voor transportprofessionals is een bezoek aan stand 317/418 in hal A5 dus echt een absolute must. Expediteurs en vervoerders, maar ook productie- en handelsondernemingen en transport- en logistiekdienstverleners die in meer opdrachten geïnteresseerd zijn - iedereen is van harte uitgenodigd om voortaan met onze producten op zeker te spelen.

 

Meer informatie vindt u op www.timocom.nl.

Persbericht downloaden
top