10.08.2016

De aanbestedingsfunctie van TimoCom krijgt weer het BME-keurmerk

Langlopende transportopdrachten worden bekroond

(4)

Erkrath, 10-08-2016 – De online aanbestedingsfunctie van TimoCom heeft op 24 juni 2016 weer het keurmerk 'Vrachtinkoop' gekregen van BMEnet GmbH, de vennootschap van het Duitse Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. De webgebaseerde aanbestedingsfunctie heeft de kwaliteitskeuring van de brancheorganisatie voor de vierde achtereenvolgende keer met succes doorstaan. TimoCom Soft- und Hardware GmbH mag zich daardoor een gecertificeerd bedrijf op het gebied van 'Software en platform' blijven noemen en hiermee wordt de kwaliteit van het transportplatform bekroond.

Periodieke vrachtaanbestedingen en de meerwaarde ervan

Binnen het transportplatform van TimoCom vergeven verladers en expediteurs langlopende transportopdrachten aan vervoersbedrijven uit heel Europa. Ze bereiken daarmee een logistiek netwerk met meer dan 36.000 gekeurde bedrijven. Klanten van TimoCom hebben door periodieke transportopdrachten meer zakelijke kansen, meer planningszekerheid en een optimale bezetting van hun wagenpark. De aanbestedingsfunctie is verder een handig hulpmiddel om inzicht te krijgen in de marktprijzen en om eigen analyses te maken. Deze vaste opdrachten zorgen voor meer kostenbesparingen en efficiëntie bij transportbedrijven. 

 

Keurmerk van BMEnet als teken van gekeurde kwaliteitsnormen

BMEnet GmbH geeft een keurmerk uit voor allesomvattende software- en platformoplossingen voor de optimalisatie van de inkoop en logistiek als de kwaliteitskeuring met succes is doorlopen. De keuring is gebaseerd op een gestandaardiseerde en neutrale lijst met criteria en duidelijk omschreven eisen. Het toegekende kwaliteitskeurmerk staan voor markttransparantie en vertrouwen bij de keuze voor een softwareproducent.
Gebruikers weten zo zeker dat de software voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. En de bekroonde aanbieders kunnen daarnaast de kwaliteit van hun producten tegenover hun klanten aantonen.

 

 

Meer informatie over TimoCom en BME vindt u op www.timocom.nl en www.bme.de.

Persbericht downloaden
top