22.08.2018

IAA Nutzfahrzeuge: TIMOCOM presenteert zijn nieuwe strategische positionering en merkidentiteit

Nieuwe IT-oplossingen voor betere zichtbaarheid en netwerkvorming van het transportsysteem

(2)

Erkrath/Hannover, 22-08-2018 – Europa's toonaangevende IT- en dataspecialist voor de logistiek, TIMOCOM, presenteert op de IAA Nutzfahrzeuge 2018 in Hannover (van 20 tot 27-09) een compleet nieuw marktoptreden en nieuwe IT-oplossingen, die betere zichtbaarheid en netwerkvorming binnen het transportsysteem mogelijk maken voor de gebruikers.

"Wij zijn wegbereider en wegbegeleider van bedrijven geworden, die met TIMOCOM de mogelijkheden van de digitalisering intelligent, eenvoudig en veilig willen inzetten", legt Gburek uit.

Digitale transformatie zien als nieuwe routine
"Virtuele oplossingen zijn de motor van de transportwereld geworden", zegt de bedrijfswordvoerder van TIMOCOM, Gunnar Gburek in de aanloop naar de toonaangevende beurs voor mobiliteit, transport en logistiek. Van de totstandbrenging van opdrachten tot het verstrekken van een afleveringsbewijs zijn veel stappen van het logistieke proces tegenwoordig gedigitaliseerd. "Wij houden ons bezig met de volgende ontwikkelingsfase en creëren mijlpalen voor de logistiek van de toekomst, waarin de digitale transformatie niet langer als project maar als nieuwe routine wordt ervaren", zegt Gburek.
Twee decennia na de start van de met zijn vrachtenbeurs bekend geworden IT-onderneming uit Erkrath heeft TIMOCOM zich steeds meer tot systeemaanbieder voor de digitale regeling en afhandeling van transport in het goederenverkeer via de weg ontwikkeld. "Wij zijn wegbereider en wegbegeleider van bedrijven geworden, die met TIMOCOM de mogelijkheden van de digitalisering intelligent, eenvoudig en veilig willen inzetten", legt Gburek uit.


Data- en goederenstromen op een nieuwe manier met elkaar verbinden
Met dagelijks tot wel 750.000 internationale laadruimte- en vrachtaanbiedingen en meer dan 100.000 traceerbare vrachtwagens biedt TIMOCOM niet alleen toegang tot de grootste vrachtenbeurs van Europa, maar ook alle voordelen van netwerkvorming binnen een unieke logistieke gemeenschap.
TIMOCOM Premiere presenteert niet alleen innovatieve logistieke toepassingen en verder ontwikkelde oplossingen op de IAA (hal 13/stand C29), waarmee de reële en virtuele wereld via data- en goederenstromen op een nieuwe manier met elkaar verbonden kunnen worden. Ook het bedrijfslogo en de huisstijl van de onderneming worden in Hannover voor het eerst openbaar in het nieuwe design gepresenteerd.


Opmerking voor redacties:
De internationale persconferentie voor de première van het nieuwe TIMOCOM en de IT-innovaties voor de transportwereld vindt plaats op de IAA Persdag op 19-09 om 16.00 uur in zaal 15/16 van het Convention Center (met simultane vertaling in het Engels)

Persbericht downloaden
top