10.10.2017

Nieuwe toepassing voor het transportplatform

TimoCom presenteert zijn nieuwste toepassing op de Transport & Logistics

(2)

Erkrath, 10-10-2017 – De IT-dienstverlener TimoCom presenteert in oktober op de beurs Transport & Logistics in Antwerpen de nieuwste toepassing voor het grootste transportplatform van Europa! Met deze nieuwe toepassing kunnen transportopdrachten worden gedigitaliseerd en zo worden de meer dan 120.000 gebruikers ondersteund bij de digitale transformatie van de dagelijkse werkzaamheden in de logistieke sector.

Nieuwe toepassing van TimoCom met eigen ogen bekijken


De beurs Transport & Logistics opent van 17 tot 19 oktober 2017 weer zijn deuren. De ideale gelegenheid voor TimoCom om als leidende IT-dienstverlener voor de transportbranche en logistieke sector zijn nieuwe digitale toepassing live te presenteren. Bij stand 1.018 in hal 1 kunnen de bezoekers van de stand de nieuwe toepassing alvast exclusief uitproberen en zich ervan laten overtuigen dat hiermee de dagelijkse handelingen tussen verladers, expediteurs en vrachtvervoerders vergaand worden geoptimaliseerd. “Het is ons doel voor iedereen die bij transport is betrokken, digitale ontwikkeling makkelijker te maken zodat ze zien wat de mogelijkheden zijn en ze benutten voor hun bedrijfsprocessen”, aldus Gunnar Gburek, de woordvoerder van TimoCom.

De digitalisering gaat verder


Onlangs is het TimoCom platform uitgebreid met de Business Messenger voor digitale communicatie en de up- en downloadfunctie voor documenten in het geïntegreerde bedrijfsregister. “Dit jaar volgt er een nieuwe toepassing die ook in het teken van digitalisering staat en de werkwijze van TimoCom-gebruikers aanzienlijk zal vereenvoudigen”, verraadt Gburek. Een bezoek aan de stand van TimoCom is voor alle gebruikers en geïnteresseerden een echte must!

´

Persbericht downloaden
top