22.10.2013

Nog meer vrachtopdrachten bij TimoCom

De vestiging in Düsseldorf is veel meer dan een aanbieder van vrachtbeurzen

(1)

Düsseldorf, 22.10.2013. TimoCom, onder andere aanbieder van de toonaangevende Europese vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo®, laat indrukwekkende cijfers zien. Ze zeggen: Wie in Europa efficiënt en succesvol wil zijn in de transportbranche, kan niet om TimoCom heen. Maar ze zeggen ook: TimoCom is niet alleen een vrachtbeurs, maar heeft zoveel meer te bieden.
Dit is nog nooit eerder vertoond: tot 450.000 vracht- een laadruimte-aanbiedingen bij TC Truck&Cargo® per dag! Daarmee stoot TimoCom door naar een nieuwe dimensie en onderstreept tegelijkertijd zijn unieke positie in de aanbestedingsplatformen. "Het is natuurlijk geweldig dat we onze klanten kunnen informeren over een dergelijke positieve ontwikkeling in het vracht- en laadruimteaanbod," aldus een tevreden Marcel Frings, Chief Representative von TimoCom. "Wij zien deze groei als het resultaat van onze inspanningen en innovaties die we hebben doorgevoerd op onze andere producten. Op deze manier kunnen we ons klantenbestand Europabreed uitbreiden." TimoCom heeft ook hier een magische grens doorbroken. Dankzij 100.000 gebruikers gonst de beurs - en daar blijft het niet bij.

Speciale uitvoering vaak gratis bij TimoCom
Als je verder kijkt dan de vrachtbeurs, naar het aanbod van TimoCom, dan wordt al snel duidelijk dat het bedrijf is uitgegroeid tot een full service-aanbieder voor de transportbranche. En dat begint al bij het eeuwige TC Truck&Cargo®. Daarin is sinds september 2012 gratis een opslagbeurs geïntegreerd waarop snel opslag en logistieke ruimte aangeboden en gevonden kan worden.
Maar daar blijft het niet bij: in totaal biedt TimoCom drie producten aan, daarnaast zijn er de verschillende toepassingen die klanten gratis kunnen gebruiken en we hebben talrijke servicen. Het zijn deze extra's die de dagelijkse bedrijfsvoering aanzienlijk vereenvoudigen.

De nieuwste ontwikkeling is TC eMap®, de prestatiegerichte oplossing voor berekeningen en tracking. TimoCom is daarmee de enige aanbieder van transportbeurzen die een producent-onafhankelijk trackingsplatform aanbiedt. In TC eMap® kunnen klanten nu ook een route berekenen.. Dankzij de samenwerking met Nokia bevat deze het meest omvangrijke kaartenbestand op de markt, inclusief satelliet- en actuele verkeersgegevens.

Het transportaanbestedingsplatform TC eBid® is sinds vier jaar op de markt en nu al gevestigd. Hier vindt u alles op het gebied van langdurige en regelmatige transport. In de TC eBid® zijn in totaal al meer dan 20.000 aanbestedingen uitgevoerd.

Servicebestanddeel mens en IT
Om de continu groeiende aanbestedingen op IT-gebied aan te kunnen, plant het bedrijf royaal en ruim vooruit. En met goede reden: "We zijn ons zeer bewust van onze verantwoording naar de transport- en logistiekbedrijven in Europa. Het zou niet alleen voor onze klanten, maar ook voor ons catastrofaal zijn als het aanbestedingsplatform van TimoCom een keer niet bereikbaar zou zijn. Onze continue investeringen op dit gebied betalen zich dus altijd terug. In de laatste twaalf maanden was de beschikbaarheid van onze producten 365 dagen, 24 uur per dag op 99,56% - en dat is inclusief de geplande time-outs voor onderhoud!", aldus Frings.

Maar niet alleen gegevenslijnen, servers en programma's merken de sterk gestegen aanbod- en gebruikersaantallen van TimoCom. Ook de medewerkers van Customer Care hebben veel nieuwe collega's gekregen om de klanten zo veel mogelijk persoonlijk te woord te kunnen staan bij vragen en problemen. De 54 medewerkers van de klanten-hotlines in Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië beantwoorden dagelijkse meer dan 2000 telefoontjes. Dat zijn meer dan 40.000 gesprekken per maand.

TimoCom heeft dus indrukwekkende cijfers waar elke klant tevreden mee kan zijn. Ze laten zien dat het bedrijf zich continu blijft ontwikkelen en een betrouwbare partner is in het bedrijfsproces. En daarmee is ook de afsluitende waarde geen echte verrassing meer: in de laatste enquête gaf 94,3% van de klanten aan zeer tevreden te zijn met TimoCom.
Meer informatie over TimoCom en de transportbarometer vindt u op www.timocom.nl.

 

 

Persbericht downloaden
top