09.04.2013

TimoCom breidt TC eMap® uit met tracking functie

Bekende naam, een volledig nieuwe inhoud

(3)

Düsseldorf 2013-04-08. De TimoCom Soft- en Hardware GmbH de provider van de marktleidende Europese vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo® heeft eind vorig jaar reeds de grootste opslagbeurs van Europa op de markt gebracht. In juni dit jaar gaat TimoCom alweer de volgende innovatie bekendmaken: Het bedrijf heeft zijn calculatiemodule TC eMap®met een tracking functie uitgebreid.

De gewaande kleine uitbreiding ontpopt bij nader inzien als een sensatie! Eerst wordt in TC eMap®verschillende gegevens, meestal niet-compatibele telematicasystemen op één neutraal platform weergegeven. Zo kunnen TimoCom klanten voortaan hun eigen, maar ook vreemde voertuigen op een blik volgen. U hoeft niet meer tussen verschillende pagina´s of applicaties heen en weer te gaan. De belangrijkste Europese telematica leverancier heeft het duidelijk samengevat in slechts één toepassing. Ook het lastige en tijdrovende telefoontjes behoren tot de verleden tijd.

De complete oplossong voor de transportbranche
Met de nieuwe TC eMap® is TimoCom definitief „één voor alles“ aanbieder geworden. Het bedrijf uit Düsseldorf dekt met zijn drie online platformen voor de spotmarkt, contractmarkt en de opslagbeurs in alle richtingen en in een complete behoefte voor aanbiedingsmogelijkheden voor de transportbranche. En ook de nieuwe TC eMap® schuilt veel energie-efficiëntie. Zo blijft naast de tracking oplossing de bekende kostencalculatie en routeplanning mogelijkheden behouden. Deze complete paket maakt duidelijk: Wie in de transport en logistiekbranch efficient, tijd en kostenbesparend onderweg wil zijn, heeft niets anders dan TimoCom nodig.

Persbericht downloaden
top