05.07.2017

TimoCom-app nu beschikbaar in TomTom Bridge-apparaten

Vrachtwagenchauffeurs melden zich direct vanuit TomTom Bridge aan op het grootste transportplatform van Europa

(3)

Erkrath, 06-07-2017 – Sinds juni is de TimoCom-app standaard beschikbaar op TomTom Bridge, de professionele chauffeursterminal van navigatiesysteemfabrikant TomTom. Daardoor kunnen vrachtwagenchauffeurs die TimoCom-gebruikers zijn, direct vanuit hun TomTom Bridge-apparaat inloggen op het TimoCom-platform – en zo ook onderweg de juiste vracht vinden of vrije laadruimte aanbieden.

Transportplatform als digitale app aan boord

Iedereen die voor zijn werk veel onderweg is, kent het probleem dat hij processen vaak niet goed kan beheren en afsluiten. Dat geldt helemaal voor vrachtwagenchauffeurs, die bijna alleen maar onderweg zijn. TomTom Bridge biedt als professionele chauffeursterminal een essentiële verbinding tussen chauffeur en kantoor of klant. Naast de TomTom Vrachtwagen-navigatie en realtime verkeersinformatie op alle routes bevatten de op Android gebaseerde apparaten ook mobiele zakelijke toepassingen. Eén van deze toepassingen is TimoCom, het grootste transportplatform van Europa. Hiermee kunnen de gebruikers anders te werk gaan: ze vinden ook onderweg comfortabel en eenvoudig transportopdrachten in heel Europa of kunnen hun vrije laadruimte flexibel aanbieden in het transportplatform. De geïntegreerde app is vooral voor zelfstandige chauffeurs handig, omdat ze hiermee op ieder moment retourvrachten of extra vrachten kunnen vinden. "Daarmee besparen de TimoCom-gebruikers zeer veel tijd. De chauffeurs hoeven bovendien niet meer hun privésmartphone tevoorschijn te halen om vrachtopdrachten te checken – en zij hebben met TomTom Bridge zowel navigatie als de TimoCom-app en alle overige toepassingen in één oogopslag", legt Andrea Di Domizio, Solutions Manager van TimoCom, uit.

 

TomTom Bridge – een perfecte combinatie van navigatie en zakelijke toepassingen


Met de toepassing van TimoCom wordt volgens Klaus Burgstaller ook de hardware van TomTom Bridge nóg waardevoller: "De chauffeursterminals van TomTom Bridge bieden veel meer dan alleen navigatie of kaarten. Dankzij de geïntegreerde toepassingen zoals de laadruimte-invoer en Vracht zoeken van TimoCom wordt de werkdag van onze klanten duidelijk gemakkelijker en op hun behoeften afgestemd. En dat is precies onze missie: samen technologieën ontwikkelen waarvan iedereen profiteert."

 

Vanaf begin juli 2017 kunnen gebruikers het TimoCom Transportplatform ook via hun mobiel beheren: de nieuwe toepassing TC Transport Order® digitaliseert transportopdrachten en maakt het de zakenpartners mogelijk om alles meteen binnen het TimoCom-platform centraal af te wikkelen. Dat maakt de communicatie en netwerkvorming voor zowel expediteurs als vrachtvervoerders en bevrachters nog eenvoudiger.

 

Meer informatie over TimoCom vindt u op www.timocom.nl.
Meer informatie over TomTom Bridge vindt u op www.tomtom.com/de_de/business-and-government/bridge/

Persbericht downloaden
top