01.07.2013

Transport Logistic 2013: Ramsauer geïnteresseerd aan innovatiekracht van TimoCom

Duitse minister van verkeer was op de TimoCom beursstand aanwezig bij de start van TC eMap®

(4)

München, 01-07-2013 – TimoCom Soft- und Hardware GmbH heeft na afsluiting van de transport logistic 2013 in München een positieve balans opgemaakt. De absolute  highlight was de nieuwe TC eMap® inclusief trackingoplossing, waarmee u alle gangbare telematicasystemen op slechts één platform worden afgebeeld. TimoCom presenteerde deze productnoviteit voor het eerst aan het brede publiek op 's werelds grootste vakbeurs voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management. Ook de Duitse minister van verkeer, Dr. Peter Ramsauer, bezocht de TimoCom-beursstand en liet zich uitvoerig over het bedrijf informeren.

Met meer dan 2.000 exposanten uit 65 landen wist de transport logistic haar betekenis als belangrijkste beurs van de branche ook dit jaar op indrukwekkende wijze onder bewijs te stellen. Meer dan 53.000 vakbezoekers zorgden voor een bezoekersrecord en een uitgelaten stemming bij de exposanten. Ook TimoCom profiteerde van de enorme toeloop – de standmedewerkers hadden maar nauwelijks tijd voor een adempauze.

 

Grote belangstelling voor universele trackingoplossing

TimoCom presenteerde op de transport logistic een rijk geschakeerde mix aan onderwerpen. Zeer veel aandacht trok de nieuwer TC eMap®, die op de beurs voor het eerst aan het brede publiek werd voorgesteld. Het betreft hier een soort van 3-in-1-oplossing voor de transportbranche. Met behulp van de geïntegreerde routeplanner kunnen klanten direct vanuit Europa's marktleidende vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo® de route voor de betreffende vertrek en bestemmingscombinatie bepalen. Tegelijkertijd kunnen ook de ritkosten en de ritnevenkosten in TC eMap® worden berekend. De highlight van dit product is echter de trackingoplossing, waarmee u alle gangbare telematicasystemen op slechts één platform kunnen worden afgebeeld.

 

Hoog bezoek op de beursstand van TimoCom

Vooruitlopend op de beurs had de provideroverkoepelende trackingoplossing reeds voor een Europawijde echo gezorgd. Daarvan liet ook de Duitse minister van verkeer, Dr. Peter Ramsauer, zich overtuigen, bij de start van TC eMap® bracht de minister hoogstpersoonlijk een bezoek aan de TimoCom-beursstand. In een gesprek met TimoCom chief representative Marcel Frings toonde de minister zich uitermate geïnteresseerd in TimoCom en haar innovatieve producten.

 

TimoCom, de „Eén voor alles“-provider

De onderneming uit Düsseldorf dekt met haar drie online-platforms voor de spotmarkt, de contractmarkt en allerhande opslagoppervlakken de complete vraag naar aanbestedingsmogelijkheden voor de transportbranche af. TimoComs totaalpakket met de nieuwe TC eMap® maakte op de transport logistic 2013 één ding duidelijk: Wie in de transport en logistiekbranche efficiënt, tijd- en kostenbesparend onderweg wil zijn, heeft behalve TimoCom niets meer nodig.

Meer informatie over TimoCom vindt u op www.timocom.nl

Persbericht downloaden
top