28.08.2014

Veilig de toekomst tegemoet: De wereld van TimoCom nu ook mobiel beschikbaar

De vrachtbeursprovider faciliteert moeiteloze afhandeling van transportorders

(1)

Düsseldorf / Hannover, 28.08.2014 „Werken aan de toekomst“ luidt het motto van de komende„IAA Bedrijfswagens 2014“, die van 25 september t/m 02 oktober in Hannover wordt gehouden. Op 's werelds belangrijkste beurs voor mobiliteit, vervoer en logistiek staan zoals bekend de nieuwste ontwikkelingen in de branche in het middelpunt. Logisch dus dat ook TimoCom Soft- und Hardware GmbH als provider van Europa's marktleidende vrachtbeurs precies getimed een primeur lanceert. Want de IT-dienstverlener presenteert exclusief de nieuwe mobiele toegang tot alle TimoCom platforms - en dat ook nog eens met de hoogste veiligheidsstandaards.

Mobiele toegang verbetert de businesskansen

Bij het ontwikkelen van een mobiele versie stonden vooral de dagelijkse eisen aan moderne logistiek op de voorgrond. Per slot van rekening moeten alle transportspelers dagelijks snel en flexibel op veranderingen kunnen reageren of anticiperen. „Met onze mobiele toegang hebben we de bereikbaarheid van ons productenpakket verruimd - voor ons een volstrekt logische stap naar een mobiele toekomst“, aldus TimoCom chief representative Marcel Frings. Op de IAA 2014 kunnen planners, vrachtvervoerders en ondernemers uit handel en industrie de mobiele toegang tot de wereld van TimoCom nu eindelijk zelf beleven. De voordelen zijn evident, want voor de dagelijkse praktijk betekent dat het volgende: vanaf smartphone of tablet kan er voortaan via de Transportbarometer-app altijd en overal mobiel op de eigen TimoCom-acount worden ingelogd.

Met TimoCom drievoudig beveiligd

En dat is nog niet alles. Want de eigenlijke innovatie van deze mobiele versie heeft nog veel meer te bieden. „Transportorders moeten maximaal veilig afgehandeld kunnen worden. Daarom hebben we alles uit de kast gehaald om onze hoge veiligheidsstandaards ook in onze mobiele applicaties te implementeren. Daartoe hebben we onze meest gangbare mobiele versies en veiligheidsmechanismen onder de loep genomen en uitgebreid getest“, verduidelijkt Frings. Het eindresultaat is een beveiligde toegang via onze Transportbarometer-app, die op de persconferentie „Nu mobiel? Ja zeker!“ door TimoCom voorafgaand aan de „IAA Bedrijfswagens 2014“ officieel wordt gepresenteerd. Deze vindt plaats op dinsdag 23 september 2014, om 11.45 uur in zaal 17 van het Convention Center Hannover. Beursbezoekers kunnen zich vervolgens vanaf 25. september een beeld vormen van de manier waarop de dagelijkse logistiek straks met behulp van tablet en smartphone nog efficiënter kan worden gemaakt. Op stand C 19 in hal 13 kunnen bezoekers de reeds ingevoerde programma's onder de supervisie van klantbegeleiders op mobiele eindapparatuur zelf naar hartelust uittesten. Of men nu de vrachtbeurs TC Truck&Cargo®, transportaanbestedingen in TC eBid®, de calculatie- en trackingtool TC eMap® of een van de vele overige businessoplossingen van TimoCom gebruikt – de mobiele toegang tot alle platformen gaat er zeker voor zorgen dat vervoersdienstverleners straks permanent volledig inzetbaar zijn.

 

Meer informatie over TimoCom vindt u op www.timocom.nl.

Persbericht downloaden
top