Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl. is een transportbedrijf uit Roemenië. Het team bestaat uit 20 personen en heeft veel ervaring met de Roemeense en Europese transportmarkt. De organisatie is in heel Roemenië bereikbaar. Zo zijn er vestigingen in Boekarest, Timișoara, Déva, Satu Mare en Miercurea Ciuc (Csíkszereda). Dankzij hun netwerk van transportbedrijven kunnen ze een constante kwaliteit bieden. Het wagenpark waar ze elke dag gebruik van kunnen maken, bestaat uit meer dan 2000 vrachtwagens. Hun netwerk van partners bestaat uit internationale bedrijven en kleine en middelgrote bedrijven uit heel Europa.

TC: Kunt u ons vertellen over een geval waarbij een zakelijk probleem dankzij de incassodienst Incasso internationaal van TIMOCOM kon worden opgelost?

Csaba Török: Onze samenwerking met de incassodienst heeft al meerdere succesverhalen opgeleverd. In precies 93,75% van de gevallen kon het geld worden teruggevorderd. In veel gevallen kon met de hulp van TimoCom een openstaand bedrag van meer dan 10.000 euro worden teruggevorderd. Mijn collega's hebben hiervan geleerd dat het heel belangrijk is om goed samen te werken. Zo kunnen we twijfelachtige zaken nog efficiënter en sneller handelen. Het teruggevorderde bedrag wordt natuurlijk niet altijd in één keer overgemaakt. Het komt soms voor dat er een betalingsregeling in termijnen wordt getroffen, maar dit wordt ook gezien als succes.

TC: Wanneer besluit u dat u een twijfelachtige zaak niet meer zelf kunt oplossen en uit handen moet geven aan de incassodienst Incasso internationaal van TIMOCOM? Hoe kan onze incassodienst nog voor de langdurige juridische onderhandelingen beginnen, oplossingen bieden?

Csaba Török: We geven de opdracht in alle gevallen waarbij de betalingstermijn van 30 dagen is verstreken en er geen informatie is over wanneer de betaling wordt voldaan, uit handen aan de afdeling Incasso internationaal van TIMOCOM. We maken vooral gebruik van hun diensten als het om buitenlandse partners gaat, omdat het internationale team deze partners beter kan bereiken. Het snelle en efficiënte proces en de transparante, concrete en snelle communicatie bij diverse aangelegenheden zijn extra pluspunten.

top