MEM BAU Srl.

MEM BAU Srl. werd in 2005 als familiebedrijf opgericht. Het bedrijf is nu een van de grootste spelers op de Roemeense markt. Als dealer van grote bedrijven op het gebied van bouwmaterialen verkoopt MEM BAU Srl. meer dan 10.000 soorten producten.

Het bedrijf heeft in 2013 een nieuwe bedrijf opgericht: MEM BAU Express. Dit transportbedrijf is dankzij het vakkundige team uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat zich steeds verder ontwikkelt. MEM BAU Express houdt zich vooral bezig met binnen- en buitenlandse transportopdrachten waarbij de kwaliteit en goede prestaties kunnen worden gegarandeerd met een wagenpark dat steeds verder groeit.

We hebben Kitti Hatvani, de logistiek manager van het bedrijf, gevraagd naar haar ervaringen met de incassodienst Incasso internationaal van TIMOCOM.

TC: Vanaf wanneer maakt u gebruik van onze incassodienst?

HK: Toen we in 2013 de overeenkomst sloten, wisten we al van de incassodienst af. We hebben ons na een half jaar met een concrete zaak bij de incasso-afdeling van TIMOCOM gemeld. Het resultaat daarvan was dat de openstaande bedragen konden worden teruggevorderd. Er zijn meerdere bedrijven waarbij we de transportprijzen alleen op deze manier kunnen terugvorderen. Maar we blijven toch met ze samenwerken omdat we zeker weten dat ze betalen als de incassodienst bij ze aanklopt.

TC: Kunt u ons vertellen over grote successen die u heeft geboekt of beschikt u eventueel over een concreet succesverhaal?

HK: We zien alle bedragen die openstonden, maar dankzij de incassodienst Incasso internationaal konden worden teruggevorderd, als succes. Daarbij wil ik het over een geval hebben dat ik zou bestempelen als deels succesvol. De overeenkomst met deze partner werd nog voordat het hele bedrag werd overgemaakt, opgezegd, maar met hun hulp is toch gelukt binnen 2 maanden 65% van het totaalbedrag, meer dan 6000 euro, terug te vorderen.

TC: Wat zijn uw ervaringen met onze dienstverlening?

HK: Transportopdrachten waarbij de factuur uiteindelijk niet wordt betaald, zijn waardeloos. Het is daarom belangrijk dat het platform dat we gebruiken, een afdeling heeft die het ons makkelijker maakt de niet-betaalde bedragen terug te vorderen. Ons bedrijf is helemaal tevreden met de dienst Incasso internationaal van TIMOCOM en ik kan deze dienst ook alleen maar aanbevelen aan klanten van TIMOCOM! Het geeft bedrijven een veilig gevoel te weten dat ze in goede handen zijn.

top