U kunt nu uw transportprocessen en logistieke processen kort en eenvoudig vormgeven. Of u nu transportopdrachten zoekt, uitvoert of vergeeft, in het Smart Logistics System van TIMOCOM vindt u de juiste toepassing voor uw behoeften en digitaliseringsgraad.

Transportmanagementsysteem

Eentransportmanagementsysteem (TM-System) is een tool voor de planning. Met een transportmanagementsysteem kan men opdrachten die van de verlader / producent binnenkomen bewerken en beheren. Hiermee worden touren en routes gepland. Op elk moment kan men zien hoe zijn voertuigcapaciteiten optimaal benut wordt. Meestal wordt het TM systeem met de GPS apparatuur van voertuigen verbonden waardoor men de voertuigen kan lokaliseren en ze laten tracken (tracken). Met de TM-systeem kunnen ook facturen aangemaakt worden, die door de interne boekhouding ondersteunt wordt.

Zie ook:

  • Tijdvenstermanagementsysteem

    Het doel van een tijdvenstermanagementsysteem is lange wachttijden te vermijden. Zodat een expeditie of vervoerder bij een supermarkt lossen kan, moet hij een afspraak via de portal (tijdvenstermanagementsysteem) maken. Op het portaal, kunt u zien welke

Wordt industrie-insider

Ontvang regelmatig relevante artikelen, waardevolle vakartikelen en exclusieve verslagen van gebruikers!


Nieuwsbrief aanmelden

top