skip navigation

Alle interfaces in ons systeem

Interfaces zijn in de transportbranche en logistieke sector belangrijker dan ooit. Want hiermee worden werkprocessen versneld en worden ze efficiënter gemaakt. Zo biedt TIMOCOM bijvoorbeeld de interface Vrachtbeurs aan. Via deze interface kunt u vanuit de logistieke software die u binnen het bedrijf gebruikt vrachten en laadruimte in de vrachtbeurs van het Smart Logistics System van TIMOCOM zoeken en aanbieden. Niks meer twee keer invoeren en alles volledig digitaal. U bereikt meer dan 45.000 potentiële zakenpartners en bespaart tijd en kosten.

Vrachtbeurs

Met onze interface Vrachtbeurs heeft u vanuit uw logistieke software toegang tot de vrachtbeurs van het Smart Logistics System van TIMOCOM.

Meer informatie >

Transportopdrachten

Met de interface Transportopdrachten verstuurt en ontvangt u transportopdrachten heel makkelijk vanuit uw logistieke software met het Smart Logistics System van TIMOCOM.

Meer informatie >

Tracking

Met de interface Tracking kunt u de goederen via uw logistieke software in het oog houden.

Meer informatie >
Succesverhaal: TIMOCOM, InfPro en Quehenberger

Drie-eenheid in de logistiek: samenwerking voor de implementatie van intelligente interfaces

TIMOCOM en translogica ondersteunen Quehenberger Logistics bij het automatiseren van zijn transportprocessen

Het FreightTech-bedrijf TIMOCOM staat al sinds 1997 voor baanbrekende innovaties in de logistieke sector met het doel om transportprocessen te optimaliseren en te automatiseren. De IT- en dataspecialist breidt niet alleen voortdurend het Smart Logistics System uit, maar ontwikkelt ook zijn drie interfaces, afgekort API's, steeds verder. Een van de belangrijkste voordelen van de interfaces Vrachtbeurs, Transportopdrachten en Tracking is de stijging van de efficiëntie wat betreft tijd, kosten en processen. Daar profiteren alle meer dan 45.000 klanten in Europa van die in hun bedrijven transportmanagement-, ERP- en telematicasystemen gebruiken.

Succesverhaal lezen

Bent u een aanbieder van logistieke software?

Word ook interfacepartner en bied uw klanten

toegang tot het Smart Logistics System door eenmalige koppeling

het hele netwerk van TIMOCOM, hoe hun IT-omgeving ook is ingericht

tijdwinst en uitgebreidere functies op maar één gebruikersinterface

de kans op nieuwe zakenpartners en transportopdrachten van bekende bedrijven

de mogelijkheid om digitaal te werken en daardoor aan de vereisten te voldoen

top