• Gesloten opbouw

  Een kastvormige opbouw van een vrachtwagen, d.w.z. een laadruimte die rondom gesloten is met starre wanden en een star dak.

 • Gevaarlijke stoffen

  Goederen die tijdens het transport gevaar kunnen opleveren. Daartoe behoren bijv. radioactieve, explosieve, licht ontvlambare, giftige en bijtende chemische stoffen.

 • Goederen

  Slaat op verhandelde items, d.w.z. dingen (producten, waren, materiële zaken) die alleen door koop of ruil verwerfbaar zijn en in menselijke behoeften voorzien.

 • Goederentransport

  Goederentransport houdt het vervoer van allerhande waren of goederen met transportmiddelen in, bijvoorbeeld per vrachtwagen, transportauto, trein, schip of vliegtuig. Daarbij wordt een verschil gemaakt tussen streekvervoer en transitovervoer. Streekverkeer

 • Groepagevervoer

  Hierbij gaat het om stukgoedzendingen van meerdere afzenders die door de expediteur verzameld en gegroepeerd en vervolgens als groepagelading naar de individuele ontvangers vervoerd worden.

Ontvang relevante artikelen, waardevolle trends en exclusieve verslagen van logistiek experts!

 

Nieuwsbrief aanmelden

Pop-up image - Logistic
Logistieke trends en ontwikkelingen ontvangen?

Krijg de laatste logistieke trends en ontwikkelingen direct in uw mailbox. Profiteer daarnaast als eerste van de nieuwste productupdates.

top