• Paardentransport

  Paardentransport is een speciale vorm van transport waarbij levende paarden per vrachtwagen, transportauto, trein, schip of vliegtuig worden vervoerd. Gespecialiseerde paardenvervoerbedrijven bieden professionele paardentransportdiensten (meestal: sportpaarden,

 • Pallet

  Pallets, oftewel transportpallets, zijn vlakke laadmiddelen die gebruikt worden voor het vervoer van stapelbare goederen. Er bestaan verschillende uitvoeringen (bijv. platte pallets of vatenpallets) die van de meest uiteenlopende materialen gemaakt zijn,

 • Planner

  Over het algemeen plant, coördineert en bewaakt een planner de ritten voor de voertuigvloot van een transportbedrijf.

 • Planningsafdeling

  Binnen het bedrijfsleven is de planningsafdeling een organisatie-eenheid die verantwoordelijk is voor een tijdige verplaatsing, aan- of afvoer van goederen in de juiste hoeveelheden.

 • Productie

  De term productie staat voor het produceren alsook voor vervaardigen en de productie van goederen en dienstverlening. De productie is een business proces, dat begint bij het ontwikkelen van het product tot het verkoop. Dit kan worden gezien als een productieproces.

Ontvang relevante artikelen, waardevolle trends en exclusieve verslagen van logistiek experts!

 

Nieuwsbrief aanmelden

Pop-up image - Logistic
Logistieke trends en ontwikkelingen ontvangen?

Krijg de laatste logistieke trends en ontwikkelingen direct in uw mailbox. Profiteer daarnaast als eerste van de nieuwste productupdates.

top