Persberichten

Hier vindt u alle actuele persinformatie over verschillende onderwerpen rondom het bedrijf TIMOCOM, onze klanten en de branche.

Let's move the future forward – is het motto van de beurs Transport & Logistics voor 2019. Hier wordt gelijk ook de missie mee omschreven die TIMOCOM met het Smart Logistics System is aangegaan. Het is vanzelfsprekend dat het bedrijf dat als pionier voor de logistieke sector wordt gezien, ook dit jaar weer op de beurs te vinden is.

verder lezen >

Erkrath, 26 september 2019 – op 26 september wordt weer de Europese Dag van de Talen gevierd. Hiermee wil de Raad van Europa bijdragen aan het behoud van de taaldiversiteit in Europa, mensen bewust maken van de voordelen van talenkennis, de individuele meertaligheid stimuleren en Europeanen motiveren om levenslang talen te leren. De actiedag werd in 2001, het Europese Jaar van de Talen, ingevoerd. Sindsdien is het een en ander veranderd, vooral digitaal.

 

verder lezen >

Bij de lezersenquête van EuroTransportMedia, een uitgeverij uit Stuttgart in Duitsland, nemen 228 soorten voertuigen in 16 categorieën – van een streekbus tot een pick-up – en 27 merken het tegen elkaar op. Deze voertuigen worden dagelijks bij transportbedrijven gebruikt. De lezers zetten de vrachtbeurs van TIMOCOM de afgelopen tien jaar steeds weer op nummer één bij de gerenommeerde wedstrijd in de branche.

 

verder lezen >

Erkrath, 23-08-2019 - De internationale transport- en logistieke branche komt ook dit jaar weer in Gorinchem bij elkaar om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de transport en logistiek te presenteren en informatie over relevante onderwerpen uit te wisselen. Van 3 t/m 5 september 2019 zal voornamelijk één thema in het middelpunt staan: de digitalisering. TIMOCOM is als aanbieder van het eerste Smart Logistics System voor Europa eveneens van de partij en laat zien hoe transportprocessen volledig digitaal afgehandeld kunnen worden en daarmee tijd en kosten kunnen besparen.

verder lezen >

Erkrath, 22 juli 2019 – Duitsland, Frankrijk en de Benelux-landen worden momenteel het sterkst getroffen door de wereldwijde economische teruggang. Dit laten de actuele cijfers van de transportbarometer van TIMOCOM zien, waarmee het IT-bedrijf elk kwartaal de ontwikkeling in vraag en aanbod van transport op de grootste vrachtbeurs van Europa bijhoudt.

verder lezen >

Erkrath, 17 juni 2019 – Door een beter digitaal netwerk te vormen in de vervoerssector, kunnen de huidige problemen in de branche, zoals het gebrek aan chauffeurs en het hoge aantal lege ritten op de Duitse wegen, doelgericht worden aangepakt. Dat is hoe de IT-dienstverlener TIMOCOM erover denkt.

verder lezen >

Erkrath/München, 5 juni 2019 – TIMOCOM wil het digitale tijdperk voor transport- en logistieke bedrijven ontsluiten. Op de transport logistic 2019 in München, Duitsland, presenteert de IT-specialist een veelomvattend systeem met nieuwe toepassingen, interfaces en partners, dat logistieke bedrijven op alle gebieden van het transportproces digitaal ondersteunt. "We willen innovaties die onze klanten dagelijks vooruithelpen, net zo toegankelijk maken als stroom uit een stopcontact," zegt Gunnar Gburek, woordvoerder van TIMOCOM.

verder lezen >

TIMOCOM en Cargoclix presenteren een samenwerkingsproject op de transport logistics 2019 (4 tot 7 juni) in München

Erkrath, 24 april 2019 – Geen wachttijden meer bij laad- en losplaatsen: dat is het ambitieuze plan van de samenwerking tussen TIMOCOM en Cargoclix. Door de samenvoeging van telematicagegevens en tijdslotbeheer willen beide IT-ondernemingen de bekende wachttijdproblemen bij goederenin- en -uitgangen oplossen en een nieuwe branchestandaard zetten.

verder lezen >

Erkrath, 14-05-2019 – Van 4 tot 7 juni komt de logistieke wereld bij elkaar op de Transport Logistic 2019. IT-bedrijf TIMOCOM is erbij in München met zijn beursmotto “One System. One network. One Future.” De bezoekers van de internationaal toonaangevende beurs kunnen in hal 5 bij stand 317/418 de compleet vernieuwde systeem-startpagina, de nieuwste functies van de Smart-apps en een bidirectionele interface voor transportopdrachten ontdekken.

verder lezen >

Mattheeuws Eric Transport ontstond vanuit het idee om een klein transportbedrijf te beginnen en is inmiddels uitgegroeid tot een 3LP (3rd Party Logistic Provider). Risico's nemen, het gezin bij elkaar houden en moed tonen zijn waarden die veel hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf.

verder lezen >

Erkrath, 05.03.2019 - Slimme transportplanning, netwerkuitbreiding en digitale trends zijn de onderwerpen van TIMOCOM op de grootste vakbeurs van Nederland, Transport Compleet in Hardenberg van 26 tot 28 maart. “Vooral in Noord-Holland zijn er veel zelfstandige chauffeurs die vaste orders hebben, maar vaak nog steeds leeg terugrijden. Dat is weggegooid geld. TIMOCOM biedt het netwerk aan om op elk moment winstgevende transportorders en ladingen te krijgen”, zegt Smahan Dahmani-Cicek, Country Manager Benelux. “U hoeft geen software of applicaties meer aan te schaffen. Als gebruiker van het Smart Logistics System neemt u automatisch deel aan het digitale orderplaatsingsproces.”

verder lezen >

Perscontact

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

top

Ik ga akkoord, dat deze website cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en voor reclame gebruikt. Lees meer